Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Розпродають залишки: H&M виходить з ринку Росії

Компанія H&M Group почала процес остаточного закриття своїх магазинів у Росії

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

H&M виходить з ринку Росії

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Шведська компанія H&M Group, якій належить однойменний бренд одягу, а також марки COS, Arket, & Other Stories, Monki та Weekday, почала процес остаточного закриття своїх магазинів у Росії.

Про це пише РБК із посиланням на пресслужбу ритейлера.

Наразі не працюють уже 42 точки у 23 російських містах. Ще у відкритих торгових точках розпродують зі складів товар, що залишився.

"Починаючи з вересня, триває поетапне закриття магазинів H&M Group у Росії. До цього дня, 4 жовтня, закрили 42 магазини в 23 російських містах", – пояснили в H&M.

За інформацією РІА Новини, у московському ТЦ "Каширська Плаза" магазин H&M, згідно з оголошенням, "остаточно закритий". У той же час цю інформацію в пресслужбі компанії спростували, зазначивши, що зараз магазин продовжує роботу.

Раніше в H&M заперечили інформацію про надходження в Росію нових колекцій одягу, нагадавши, що зараз компанія займається лише розпродажем стоку, що залишився.

Також у пресслужбі прокоментували дату остаточного виходу H&M із країни — 30 листопада, яку раніше розтиражували ЗМІ. Представники компанії підкреслили, що магазини будуть відкриті доти, поки не розпродадуть залишки.

Нагадаємо, раніше компанія H&M ухвалила рішення згорнути бізнес в Білорусі. Магазини шведського бренду одягу не працюють у країні з початку березня.

Очікувалося, що магазини H&M у Білорусі відкриються у серпні. Однак цього не сталося. Незабаром співробітники сказали, що вони повернуться на роботу 19 вересня. Виявилось, що магазини відкриються ненадовго – для продажу товарів, що залишилися.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.