Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Крок за кроком до успішного бізнесу – як розпочати свою справу в Instagram

Вам треба зважати на той сегмент цільової аудиторії, яка користується саме цією соціальною мережею

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Instagram працює як накопичення

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Майже у кожної людини в руках є постійно телефон. Саме тому набагато простіше стало робити будь-які покупки через нього. Ба більше, це можна робити не лише на офіційних сайтах магазинів, а навіть у соціальних мережах, що ще більше полегшує життя. Саме тому експерти радять бізнесу переходити в Instagram. Однак варто памʼятати кілька правил.

Про це сайту Pro Гроші розповіла експертка з просування блогів і бізнесів в Instagram Діана Андрушко.

Отримати перший результат ви можете досить швидко. Для цього варто:

  • розуміти, що відбувається на ринку та хто є конкурентами;
  • дослідити свою цільову аудиторію;
  • правильно оформити сторінку та налагодити комунікацію з аудиторією;
  • почати просуватись;
  • прописати правильні скрипти продажів і оффери.

Виходить, що Instagram працює як накопичення. Якщо ви хочете отримати результат, то варто протягом певного періоду стабільно робити вкладення.

Бізнесу треба розуміти, що в Instagram є попит на будь-які послуги. Однак вам треба зважати на той сегмент цільової аудиторії, яка користується саме цією соціальною мережею.

Саме тому наразі немає чіткої формули: це популярне, а це ні. Продавати можна будь-що. Головне правильно його позиціювати.

Загроза існує всюди

Заблокувати в Instagram можуть кого завгодно. Іноді навіть не завжди вдається повернути свою сторінку. Тоді вам треба налаштовувати себе на роботу та заново проходити весь шлях.

Аби не потрапити під загрозу, то краще ще раз уважно перечитайте правила користування соцмережею.

Зазвичай це пов’язано з надмірною активністю – відписки чи підписки, лайки тощо. А також шахрайство, публікація жорсткого або відвертого контенту. До речі, булінг Instagram також засуджує, – зазначає експертка.

Як витратити гроші, яких немає, та ще й заробити

Раніше ми вже пояснювали, що витратити завчасно можна будь-які гроші. Якщо ж говорити про кредитні кошти, то потрібно розглядати лише той варіант, коли інвестиції приносять вам більший дохід у відсотках, ніж виплата цих відсотків за кредит.

Виходить, що саме завдяки цьому варіанту ви можете заробити й для цього є кілька можливостей.

Якщо ви фізична особа чи підприємець, то можна взяти кредит під 0%. Але коли ви вже працюєте і маєте певний обіг по рахунку. І, відповідно, це може бути 0% під відкриття бізнесу. Виходить, якщо бізнес працює, то ви повертаєте лише тіло кредиту, а також заробляєте, адже він може принести рентабельність 20-30%, – говорить Віра Фостяк.

Якщо памʼятати це, то ви не потрапите в боргову яму. Ба більше ви можете ще й заробити на тих грошах, які отримали як позику. Детальніше про це ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Раніше сайт Pro Гроші писав про стабільний заробіток на грантових програмах. Також ми повідомляли, як віртуальні картки можуть зберегти ваші гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.