Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Клієнти Укрпошти масово стикаються з проблемами у Дніпрі – що відбувається

Українці не можуть отримати свої посилки, оскільки їх довгий час затримують у сортувальному центрі Дніпра

Колаж: Pro Гроші

У місті Дніпро довго затримують посилки, на що масово скаржаться люди

Колаж: Pro Гроші

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" останній місяць отримує шквал негативних відгуків від своїх клієнтів. Люди скаржаться на довгі затримки вантажів у місті Дніпро, де посилки пропадають, ніби у "Бермудському трикутнику".

Масовість проблеми можна проаналізувати за кількістю повідомлень, які залишають користувачі в соціальній мережі Facebook.

Під одним з постів компанії на її офіційній сторінці з незавидною періодичністю з’являються скарги на роботу сортувального центру у Дніпрі. Зі слів українців, оформлення та відправка посилок по Україні здійснюються без затримок, але, згідно інформації щодо статусу відправлення, після потрапляння у дніпровський центр вони залишаються там дуже довго.

Людям доводиться очікувати продовження маршруту до місця призначення кілька тижнів, тоді як компанія обіцяє здійснювати перевезення максимум 6 днів по всій території держави. "Коли в Дніпрі рушать посилки з сортувального центру? Що мені казати отримувачу, який чекає на замовлення?" – написав користувач мережі Сергій Лазуренко.

Подібних повідомлень лише за останні дні назбиралося чимало. Наприклад, Ірина Козаченко цікавиться, "як знайти посилку і коли вона дійде до адресата (з 19.09.2022 року знаходиться в Дніпрі)".

Марія Орлова розповіла в коментарях, що її відправлення вже 3 тижні перебуває у м. Дніпро, та зазначила, що навіть з іншого континенту посилки надходять швидше, ніж Укрпоштою. Також клієнтка компанії не виключає, що вантаж або зник, або його присвоїли, оскільки іншого логічного пояснення затримкам вона не бачить.

Що відповіли співробітники Укрпошти?

Кожному негативно налаштованому клієнту Укрпошта вказувала причину, чому сортувальний центр так довго не пропускає посилки далі по маршруту. Відповідь завжди однакова – у відділенні дуже великі обсяги відправлень, тож працівники не встигають обробляти всі накладні. Але в АТ обіцяють, що найближчим часом вантажі будуть розсортовані та направлені згідно з місцем призначення. Наостанок у людей перепрошують за незручності та необхідність очікування.

Відповідь звучить правдоподібно, проте далеко не всі клієнти задоволені нею. Зокрема, Любава Архіпова розповіла про ситуацію всередині колективу і компанії, яку дізналася нібито особисто від працівників. За її словами, у сортувальному центрі катастрофічно не вистачає співробітників, бо велика їх кількість звільнилася через війну або маленьку зарплатню (мінімальна ставку).

Тож не дивно, що той колектив, який залишився, працює непрофесійно. Жінка запевняє, що немає сенсу обіцяти клієнтам швидке вирішення проблеми, адже її коріння – не в завантаженості роботою, а у відсутності мотивації сумлінно виконувати посадові обов’язки.

Зважаючи на такі обставини, чимало людей повідомляють про відмову від подальшого користування послугами Укрпошти.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що у додатку Нової пошти з'явилася корисна функція. Також ми повідомляли, що Нова пошта знизила тарифи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.