Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У додатку Нової пошти з'явилася корисна функція – що доступно клієнтам

Нова пошта обновила додаток: відтепер стало легше переадресовувати посилки іншим людям

Колаж: Pro Гроші

Нова пошта обновила свій додаток і запустила цікаву функцію для клієнтів

Колаж: Pro Гроші

Можливість змінити отримувача відправлення транспортна компанія "Нова пошта" запустила вже давно. Проте для цього варто було здійснити ряд умов, які не завжди вдавалося виконати.

Розповідаємо, що нового з’явилося у мобільному додатку.

Що пропонує ТК "Нова пошта"

Раніше українці користувалися послугою зміни отримувача: у відділення могла прийти інша людина, не обов’язково родич або близький друг, та забрати посилку за умови, що надасть в якості підтвердження наміру два паспорти – свій і людини, яка вказана у накладній.

При цьому оголошена вартість відправлення мала становити не більше 15 тисяч гривень, інакше посилка залишалася на збереженні Нової пошти, поки в отримувача не з’явиться можливість її забрати. Також було важливо пройти ідентифікацію через SMS.

І хоч ці правила діють вже давно, багато українців звикли до умов і зобов’язань, накладених на користувачів послуг Нової пошти. Проте немало громадян скаржилися на незручність подібної процедури та просили полегшити процес зміни отримувача.

Нарешті, транспортна компанія прислухалася до своїх клієнтів і спростила алгоритм отримання вантажу. Щоправда, наразі можливість скорегувати особу отримувача доступна лише у мобільному додатку ТК "Нова пошта".

Нова послуга у додатку Нової поти

Ви можете перевірити, чи з’явилася відповідна функція у застосунку, зайшовши у розділ інформації про посилку. Але спершу оновіть додаток. У вкладці розділу під назвою "Керування посилкою" першим пунктом поставлена кнопка "Інший отримувач". Ви не зможете пропустити або не помітити текст, оскільки біля нього великими літерами на червоному фоні написано "Новинка".

Натиснувши на кнопку, користувачу запропонується вказати новий номер телефону людини, яка забере відправлення. З того часу у накладній буде змінено контактні дані, тож особа зможе підтвердити своє право на отримання вантажу без необхідності надавати документи.

Інші можливості від Нової пошти

Раніше повідомлялося, що транспортна компанія дозволяє здійснювати доставку вантажу навіть закордон. Тож у будь-якому відділені України ви маєте змогу оформити відправлення. Це особливо важливо в умовах війни, оскільки чимало громадян виїхали в інші держави. На жаль, функція отримувати міжнародні замовлення від приватних осіб недоступна.

Також відомо, що до кінця жовтня компанія запустила чудові пропозиції для громадян у вигляді 30%-х знижок. Вони розповсюджуються виключно на доставку до 30 кг у відділення чи на адресу або до 20 кг у поштомат. Скористатися знижкою можна у будь-яку неділю поточного місяця.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Нова пошта знизила тарифи. Також ми повідомляли, яку компенсацію виплатить Нова пошта, якщо посилку загублять.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.