Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сервісні центри МВС призупинили надання послуг – що сталося

На невизначений час в Україні призупинили реєстрацію автомобілів і видачу прав

Колаж: Pro Гроші

Сервісні центри МВС тимчасово не працюють через відсутність електропостачання

Колаж: Pro Гроші

12 жовтня перестала працювати Національна автоматизована інформаційна система. Причина – перебої з електропостачанням.

Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС на офіційній сторінці у Facebook.

Через неможливість здійснювати оптимальне надання послуг, на невизначений час призупинили обслуговування українців у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ. Коли буде відновлено роботи, у пресслужбі не уточнили, проте обіцяли повідомити одразу, як тільки ситуація стане контрольованою.

Отже, для населення наразі відсутня можливість здійснити процедуру реєстрації автомобіля чи отримати водійське посвідчення. На сайті ГСЦ МВС просять поставитися до незручностей з розумінням і перепрошують за тимчасові несправності.

Чому відбуваються перебої зі світлом

Зранку 10 жовтня російська армія окупантів здійснила масований ракетний удар по всій території України: всього випустили 84 крилаті ракети та 24 безпілотники. 11 жовтня атаку продовжили. Через потрапляння снарядів в об'єкти критичної інфраструктури, зокрема ТЕС, в Укренерго прийняли рішення обмежити постачання електроенергії у населені пункти.

Також розробили графік віялових відключень у Києві та області. Всіх мешканців держави попросили зменшити використання світла у пікові години. Проте це не допомагає повноцінно відновити мережу і забезпечити безперебійне постачання електрики.

Від 10 жовтня періодично з’являються повідомлення про перебої з енергією та мобільним зв'язком. Деякі компанії та підприємства змушені призупинити роботу, поки ситуацію не вдасться урегулювати. Водночас велика частина бізнесу продовжує оптимально функціонувати попри відсутність електрики.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як дізнатися, чи відключать ваш будинок від електроенергії. Також ми повідомляли, що вартість бензину у Києві зросла після ракетних обстрілів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.