Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Monobank оновлення! Що з’явилося в додатку і до чого тут Кримський міст

Розповідаємо, який анонс зробив Олег Гороховський чи не одразу після інциденту на Кримському мосту

Колаж: Pro Гроші

Додаток Monobank оновив колекцію патріотичних скінів, туди добавили Кримський міст

Колаж: Pro Гроші

Колекція патріотичних скінів у мобільному додатку Monobank поповнилася ще одним зображенням. Його оперативно додали після інформації щодо вибуху на залізничній гілці Кримського мосту.

Анонсував нововведення один із засновників Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

У застосунку Monobank є велика колекція зображень для карток, на яких втілені герої нашого часу – Привид Києва, дівчина, що рятувала собак-інвалідів в Ірпені, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, президент Володимир Зеленський, його радник Олексій Арестович тощо.

Також скіни зображають реальні історії чи випадки, які сталися в Україні з початку повномасштабного вторгнення, та мають патріотичне забарвлення. Наприклад, користувачі можуть обрати для дизайну власної картки трактор, який тягне військову техніку окупантів. Або ілюстрацію палаючого російського воєнного корабля на фоні московського Кремля.

Як видно, картинки дійсно втілюють історичний контекст російсько-української війни. Тож не дивно, що через кілька годин після того, як з’явилася інформація про вибух на Кримському мосту, Monobank додав патріотичний скін на цю тему у додаток. Дизайн невибагливий – лише фото зруйнованого автомобільного прольоту, який завалився у воду, та палаючих паливних цистерн залізничного складу.

Щоб обрати чи змінити скін для карти в Apple/Google Pay, потрібно у застосунку перейти в налаштування та натиснути на кнопку "Разом до перемоги". Далі свайпом вліво чи вправо можете зупинити свій вибір на одному з доступних дизайнів.

Що відомо про аварію на Кримському мосту

Вранці 8 жовтня, близько 6:00, на залізничній гілці стався масштабний вибух. Повідомляють, що підірвався вантажний автомобіль. Після цього хвиля досягла розташованих на гілці паливних цистерн, які теж загорілися. Через серйозні пошкодження два автомобільні прольоти мосту обвалилися у Керченську протоку.

Відтепер рух мостом неможливий. Продаж всіх квитків – автобусних і залізничних – зупинений на невизначений час. Щоб врегулювати ситуацію, російські окупанти планують запустити поромну переправу через Керченську протоку, хоча вона не виправить нанесену шкоду та не зможе забезпечити рух з чи на півострів у повному обсязі.

Проте цей план здійснити не вдасться, оскільки наразі пороми у Криму відсутні. Вони покинули акваторію чи не одразу після завершення будівництва мосту. Єдина альтернатива, яка існує у росіян – сухопутний коридор через Таганрог – Маріуполь – Мелітополь – Херсон.

Українська сторона вже прокоментувала подію. За словами радника голови Офісу президента Михайло Подоляк, "все незаконне має бути зруйновано". Також він зауважив: все, що окуповано Росією, повернеться законним власникам.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк поновлює підготовку до приватизації. Також ми повідомляли, що Ощадбанк пояснив, якою послугою українці не зможуть користуватися за кордоном.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.