Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта показала марки з Кримським мостом – коли та за скільки можна купити

Випуск нової марки анонсував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський

Колаж: Pro Гроші

Вартість нової марки становитиме 18 гривень, а тираж – 7 мільйонів

Колаж: Pro Гроші

Акціонерне товариство "Укрпошта" теж не пройшло повз сьогоднішнього вибуху, який вивів з експлуатації Кримський міст. Компанія анонсувала випуск нової марки, присвяченої цій події.

Деталі розповів генеральний директор Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook.

Суботній ранок 8 жовтня українці зустріли з прекрасною новиною – сталася аварія на Кримському мосту: спочатку вибухнув вантажний автотранспорт, потім вогонь спалахнув на паливних цистернах, які знаходилися на залізничній колії. Внаслідок інциденту у Керченську затоку обвалилися два автомобільні прольоти. Масштаб руйнувань змусив російських окупантів закрити міст на невизначений термін.

Укрпошта довго не чекала та повідомила про запуск нового тиражу марок принагідно до пошкодження конструкції, зведеної агресором.

"З нагоди свята випускаємо нову марку з Кримським мостом, чи, точніше, з тим, що залишиться від нього. Як ви розумієте, готували її давно разом із художником Юрієм Шаповалом. Там і пральна машинка, і ворожа техніка, і кайданки, які Крим розриває з Росією", – написав Ігор Смілянський у соціальній мережі.

Точна дата випуску наразі невідома, її повідомлять згодом. Проте гендиректор уточнив, що Укрпошта реалізує 7 мільйонів копій. Зауважимо, що тираж марки "Російський військовий корабель, йди... ! Героям слава!" становив 1 млн штук, що дає позитивні прогнози на високий рівень попиту серед населення на нову марку.

До речі, якщо придивитися, то стає зрозуміло, яких персонажів для дизайну використав художник. На зображені постали герої фільму "Титанік", які стоять на краю обваленого прольоту мосту. Їхні пози – легендарні, а ще більшого колориту надають пральні машини, розкидані навколо. Коштуватиме марка 18 гривень.

Новинка від Monobank

Трішки раніше за Укрпошту встиг похвалитися нововведенням співзасновник Monobank Олег Гороховський. У мобільному додатку відтепер доступний новий патріотичний скін, присвячений вибуху. На картинці зображено зруйновані прольоти і палаючи залізничні ешелони. Картинку можна обрати у великій колекції дизайну карток для Apple/Google Pay у вкладці "Разом до перемоги".

До речі, реакція Росії на руйнацію Кримського мосту не змусила себе чекати. Нікого не здивував той факт, що вибухи назвали провокацією, а відповідальність за підрив переклали на Службу безпеки України.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Нова пошта віддала клієнту отруту. Також ми повідомляли, що у Monobank оновлення і розповідали, що з’явилося у додатку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.