Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Клієнти скаржаться на оновлення ПриватБанку: що змінилося

Памʼятайте, що ви самостійно можете лише знизити ліміт та залишити заявку про його підвищення

Колаж: Pro Гроші

Остаточне рішення про всі зміни ухвалює банк

Колаж: Pro Гроші

Клієнти ПриватБанку скаржаться, що фінустанова скасувала для військовослужбовців ліміт в кредиті "Оплата частинами". Однак у банку стверджують, що такі оновлення залежать від інших чинників.

Про це йдеться на сайті Мінфін.

"Доступний ліміт встановлено 0 грн. Таким чином, на теперішній час кредит "Оплата частинами" недоступний для чинних військовослужбовців. Отже, для вказаного банку чинні військовослужбовці є якоюсь "іншою категорією клієнтів", – йдеться в повідомленні.

Однак у ПриватБанку стверджують, що ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально.

"Вибачте, якщо зменшення ліміту було незручне. Ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально та розраховується за допомогою складної математичної моделі, що містить сотні факторів. Надалі банк може переглянути своє рішення та підняти ліміт", – йдеться у повідомленні.

Як змінити кредитний ліміт

Раніше ми писали, що представник банку порадив клієнту залишити заявку на збільшення кредитного ліміту у додатку Приват24. Щоб залишити заявку або дізнатися про свій ліміт, необхідно:

  • зайти до свого облікового запису Приват24;
  • знайти вкладку "Мої рахунки" і там вибрати картку, за якою бажаєте підвищити кредитний ліміт;
  • натиснувши на карту, перейдіть за посиланням "Керування карткою/рахунком" та виберіть пункт "Кредитний ліміт";
  • далі натисніть "Змінити";
  • у новому посиланні, яке відкриється на екрані, ви побачите поточний показник кредитного ліміту. Змініть його на бажаний і натисніть "Продовжити";
  • заповніть додаткову інформацію про ваш статус, освіту та доходи.

Враховуйте, що самостійно ви можете лише знизити ліміт та залишити заявку про його підвищення. Остаточне рішення все одно ухвалює банк.

"У разі відмови в збільшенні ліміту, спробуйте більше користуватися карткою ПриватБанку та через деякий час подати заявку повторно", – зазначили представники банку.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як ПриватБанк змінює умови кредитування. Також ми розповідали, які банкноти не приймають банкомати ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.