Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Інсайдерські поради: як бізнесу підвищити продажі в Instagram

Не бійтеся змінювати підхід і обирати нові канали для залучення клієнтів, а також зверніть увагу на цільову аудиторію

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Онлайн для бізнеса – це про стабільність

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Все частіше бізнес переходить на онлайн-продажі, а саме в Instagram. У цьому чимало плюсів, адже купувати через Інтернет можна де завгодно, коли завгодно, і робиться це все досить швидко. Однак іноді буває так, що продажі у підприємця через дану соціальну мережу починають падати, але що робити у такому випадку, знають не всі.

Про це у коментарі сайту Pro Гроші розповіли експертка з просування блогів і бізнесів в Instagram, маркетологиня, стратегиня та продюсерка Діана Андрушко та експертка з блогінгу і продажів через Instagram, маркетологиня та продюсерка Вікторія Мостова.

Підійдіть до справи по-новому

Якщо ваша стратегія не працює, треба передивитись її та створити нову. Не бійтеся змінювати підхід і обирати нові канали для залучення клієнтів. Обов’язково зверніть увагу на цільову аудиторію.

Ви твердо маєте знати, що у ваших підписників "болить" та до якого результату вони хочуть дійти. Треба теж обов’язково знайти свій продукт та висвітлювати те, як він допоможе вашій цільовій аудиторії, – говорить Діана Андрушко.

Оновіть свої сторінки

Наступне і не менш важливе – просування. Але щоб просування було ефективним і принесло гарні результати, подивіться на соцмережі та сайти, де представлений ваш продукт:

  • оновіть соцмережі;

  • "причешіть" сторінки;

  • подивіться критично на сайт.

Ваші сторінки чи сайт мають бути зрозумілими та зручними для клієнта. Зверніть увагу на шлях клієнта – чим менше дій треба зробити клієнту для замовлення, тим вища буде конверсія.

Так само ви чітко маєте знати ціль просування і від неї вже обирати канал просування:

  • таргетована реклама;

  • реклама у блогерів;

  • контекстна реклама тощо.

І не забувайте перевіряти та аналізувати роботу відділу продажів або вашого дірект-менеджера. Чи він відписує по скрипту, чи він обробляє заперечення. Можливо, варто прописати новий скрипт продажу або замотивувати співробітника, – говорить Вікторія Мостова.

Чому бізнесу потрібно заходити в Instagram вже зараз

Для цього є одразу три причини. Перша – Instagram має дуже багато грошей. Наприклад, якщо ви будете вести свою сторінку правильно, завоюєте довіру читачів, то заробіток прийде досить скоро.

Друга – варто переходити на український ринок. Раніше наші бренди часто конкурували з російськими товарами. Однак зараз люди активно підтримують українське.

Також памʼятайте, що онлайн – це про стабільність. Війна та пандемія показали, що двері магазинів можуть бути закриті з різних причин, а от телефон у вас в руках завжди. Ви можете продавати, знаходячись у безпеці, створювати комʼюніті, яке буде готове купувати у вас все що завгодно.

Детальніше про те, як заробити гроші в Instagram, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.