Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Google оновлює покупки онлайн: яке нововведення українцям точно сподобається

Аналогічні програми існували ще 10 років тому, але тільки після появи штучного інтелекту їх вдалось вони стали дійсно універсальними

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Програма показує, як одяг виглядає на різних реальних моделях

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Google оновив функціонал сервісу Google Shopping. Тепер користувачі можуть користуватися функцією, за допомогою якою вони можуть на відстані перевірити, чи підходить їм розмір вподобаного в онлайн-магазині одягу. Також одразу можна буде побачити, як виглядатимете у вбранні.

Повідомляється, що прибрати недолік, який позбавляв людей можливості побачити речі на собі ще до купівлі, вдалося за допомогою штучного інтелекту (ШІ).

"Коли ви приміряєте одяг у магазині, ви одразу розумієте, чи підходить він вам. А якщо ні – допоможе продавець. Так само впевнено ви повинні почувати себе, купуючи одяг в Інтернеті. Тож ми представляємо нову функцію, яка надасть вам досвід примірочної", – заявили в компанії.

Як це працює

Скориставшись Google Shopping ви одразу побачите, як виглядають різні реальні моделі в одязі, який ви обрали для себе. Усі речі драпіруються згідно з фігурою моделі, створюються тіні та зморшки.

Тож оцінити, чи сподобаєтесь ви собі у сукні чи сорочці буде значно легше.До того ж програма враховує:

  • тип шкіри;
  • етнічну приналежність;
  • колір волосся.

"На відміну від покупок у магазині, ви не обмежені одним продавцем: ви побачите варіанти з магазинів у мережі. Знайти цю функцію можна прямо в списку продуктів", – підкреслюють в Google.

Під час віртуальної примірки моделі можна одягти в одяг розмірів від XXS до 4XL. Його буде накладено поверх зображень різних моделей, що значно спрощує процес обрання одягу.

Новинки у Telegram

Наприкінці 2022 року месенджер оновив застосунок. Відтоді користувачі можуть користуватися новими емодзі, був покращений процес входу та пріоритизація під час завантаження файлів на Android.

Користувачі Premium тепер можуть використовувати анімовані емодзі як статус біля свого імені, щоб показати, чим вони наразі займаються.

Аби встановити статус, треба натиснути на ваш значок Premium у головному меню або в Налаштуваннях.

Раніше ми розповідали про важливі оновлення у Monobank та кому з українців вони полегшать життя. Також ми писали про масштабні зміни, які очікують на користувачів додатку Tinder.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.