Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

H&M активно відновлює роботу: магазин повернеться ще у два ТРЦ

Нагадаємо, що 9 листопада шведський бренд одягу H&M відновив свою роботу у столичному торговельному центру "Lavina Mall"

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Популярний магазин відкриється ще у двох ТРЦ

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

На початку листопада мережа магазинів H&M повернулася в Україну. Наразі популярний магазин планує відновити свою роботу у Retroville та River Mall. Відкриття відбудеться вже 16 листопада .

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на представництво компанії.

"Магазини H&M у Lavina Mall та Respublika Park у Києві вже працюють. Найближчими тижнями ми плануємо поступово відновити роботу решти магазинів у Києві. Наступні відкриття – у Retroville та River Mall 16 листопада", – йдеться в повідомленні.

Чи відрізняється ціна на одяг H&M в Україні та Європі

Раніше ми вже писали, що асортимент в магазинах цього бренду дещо відрізняється в залежності від країни. Тобто, ті позиції, які є в наявності в європейських онлайн-магазинах, відсутні у фізичному магазині у Києві. Редакція Pro Гроші порівняла ціни різного одягу в однакових категоріях.

Наприклад, сукні в магазинах дуже схожі за вартістю. У фізичному магазині у Києві така категорія товару коштує від 529 до 1 699 грн. У Польщі вартість суконь становить від 109 до 200 злотих (від 950 до 1 750 грн).

Така сама ситуація спостерігається й з іншими видами жіночого одягу. Наприклад, кофти також не дуже відрізняються вартістю в польському онлайн-магазині та у звичайному. В Україні смугастий джемпер/светр можна купити від 999 до 1 649 грн, а в Польщі схожі позиції коштують від 127,99 до 147,99 злотих (від 1 105 до 1 280 грн).

Далі ми розглянули асортимент німецьких магазинів. І знайшли таку ж саму сукню, яку можна побачити у магазинах Києва. Таким чином у фізичному магазині вона коштує 1 649 грн, а на сайті бренду така позиція обійдеться у 39,99 євро (1 542 грн). Тобто, можна зробити висновок, що ціни на товари в Європі та Україні не сильно відрізняються.

Щодо верхнього одягу, то ми знайшли звичайну класичну жіночу куртку за 2 999 грн, а в онлайн-магазині вартість такої категорії товарів варіюється від 69,99 до 99 євро (від 2 700 до 3 800 грн). Варто наголосити, що вартість верхнього одягу залежить насамперед від використаного матеріалу, наповнення тощо.

Також ми порівняли ціни й на чоловічий одяг. У французькому онлайн магазині вартість чоловічих сорочок від 25,99 до 29,99 євро (від 1 000 до 1 115 грн), а у фізичному українському магазині така категорія товарів коштує від 449 до 1 899 грн. У цьому випадку вартість знову залежить від матеріалу, з якого виготовлений товар, адже деякі сорочки можуть бути й елементом верхнього одягу.

Жіночі пальта у французькому онлайн-магазині коштують в межах 50 євро (1 927 грн), у фізичному магазині вартість таких товарів становить від 2 499 до 2 999 грн.

Під час порівняння цін ми дійшли висновку, що вартість цього одягу в українському магазині та на європейських сайтах не суттєво відрізняється, на відміну від асортименту. У фізичному магазині Києва немає ідентичних товарів, але можна знайти схожі.

Раніше ми також розповідали, що для українців запустили нову торговельну платформу. Також ми пояснювали, які товари краще не замовляти на OLX.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.