Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Google оновлює пошук: що зміниться для користувачів

Google оновлює пошук, щоб користувачі могли відчути "атмосферу" міста чи району

Фото: Unsplash; Колаж: Pro Гроші

Google оновлює пошук

Фото: Unsplash; Колаж: Pro Гроші

Компанія Google додасть нові функції пошуку, щоб користувачі могли відчути "атмосферу" міста чи району.

Про це компанія заявила на своєму щорічному заході Search On, передає CNBC.

Тепер користувачі можуть бачити візуальні історії та короткі відео від відвідувачів міста та поради щодо того, чим там зайнятися.

Останні оновлення з’явилися, оскільки компанія намагається заохотити користувачів проводити більше часу на сторінках результатів пошуку, а не переходити на інші сайти. Це частина шляху Google до більш тісної інтеграції даних карт, оскільки він переробляє свої функції пошуку, щоб вийти за рамки тексту та зображень.

Пошукова реклама все ще залишається одним із найбільших джерел доходу компанії від реклами, який у минулому кварталі склав 56,3 мільярда доларів США .

Керівники Google сказали, що незабаром користувачі зможуть збільшити масштаб району та ресторану, щоб "відчути, як це виглядає". Це також дозволяє їм переглядати дані про те, наскільки завантаженим може бути та чи інше місце – на основі даних Google про натовп від цього підприємства.

Фото: Google

Також можна буде дивитися інформацію про те, якою може бути погода в будь-який день, коли люди планують прибути.

"Ви можете швидко дізнатися, чи є район вишуканим чи є захоплююча кухня, щоб ви могли прийняти обґрунтоване рішення щодо того, як провести свій час", – заявили у компанії.

Ці функції поєднують штучний інтелект із локальними даними від користувачів Google Maps, які додають понад 20 мільйонів "внесків", зокрема огляди, фотографії та відео, повідомила компанія. Найближчими місяцями оновлення буде доступним по всьому світі на Android та iOS.

Google також запустив реальні аерофотозйомки світових пам’яток. Для початку він матиме "фотореалістичні" види з повітря 250 пам’яток і запуститься у Лос-Анджелесі, Лондоні, Нью-Йорку, Сан-Франциско та Токіо найближчими місяцями.

Оновлення у Telegram

Месенджер Telegram випустив оновлення застосунку. Відтепер користувачам доступні нові емодзі, покращений процес входу та пріоритизація під час завантаження файлів на Android.

Раніше ми детальніше розповідали, які оновлення стали доступними у Telegram.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.