Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Фанати Apple будуть розчаровані: яку несподівано проблему знайшли у нових iPhone 15

Власники новеньких смартфонів від всесвітньо відомої компанії вже знайшли чи не найбільший недолік у нових смартфонах

Фото: Apple, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У нових iPhone 15 вже знайшли серйозну проблему

Фото: Apple, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Минуло всього два тижні з моменту презентації останніх флагманських моделей iPhone, а фанати Apple вже скаржаться на проблеми з iPhone 15. Вони, зокрема, нарікають на те, що смартфони сильно нагріваються як під час зарядки, так і під час тривалого користування телефоном.

Як пише видання MacRumors, проблеми з перегрівом виникли через особливості конструкції пристрою.

Так, за словами відомого інсайдера Мін-Чі Куо, інженери компанії погодилися на деякий компроміс, щоби зменшити вагу нових гаджетів. І для цього вони змінили систему тепловідведення. Але зменшена площа розсіювання тепла та титановий корпус негативно вплинули на теплову ефективність пристроїв.

Як пояснив Кін Чуо, цю неполадку не вдасться виправити простими оновленнями iOS, але в Apple можуть зменшити продуктивність процесорів A17 Pro, які встановлені у смартфонах. Та інформація про ці проблеми може вплинути на потенційних покупців продукції компанії, адже вони можуть просто відмовитися від покупки.

Скільки треба працювати вчителю, щоб купити iPhone 15

За приклад візьмемо вчителя вищої категорії, зарплата якого становить 13 759 гривень. Отож, за методом "50/30/20" (20% від зарплати виділяється на заощадження), вчителю потрібно відкладати по 2 751,8 гривні щомісяця.

Тобто у вчителя щоби купити базову модель iPhone 15, який коштує 43 876 гривень, піде рік та чотири місяці, щоби зібрати необхідну суму.

Який iPhone зникне з продажу

Apple планує зупинити виробництво iPhone 13 mini. Тобто людям, які вподобали невеликі смартфони, залишать лише iPhone SE початкового рівня.

Втім, навіть ця модель може не проіснувати ще недовго. За чутками, Apple планує масштабне оновлення для цього смартфону.

Який зі смартфонів Apple найдорожчий у світі

Такою вважається модель Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond. За гаджет з рідким рожевим діамантом, який вкраплений на задній панелі, доведеться віддати 48,5 мільйонів доларів.

При цьому вартість може суттєво відрізнятися через обмежену серію, ексклюзивність та цінність інкрустованого діаманта.

Раніше ми розповідали, скільки коштували смартфони після презентації нової моделі iPhone. Також ми писали, за якою ціною у 2023 році продають легендарний телефон Nokia 3310.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.