Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Рекордна сума за запакований iPhone: яка таємниця його унікальності

Розповідаємо, яка особливість запакованого смартфона зробила його неймовірно дорогим лотом

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Рідкісні моделі айфонів стали предметом бажання колекціонерів та любителів технологій, завдяки своїм унікальним функціям та рідкісним варіаціям кольорів

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Смартфони від Apple завжди були у центрі уваги не тільки "просунутої" молоді, а й серед серйозних чоловіків у випрасуваних костюмах. Один з таких телефонів нещодавно зміг наробити ще більше шуму ніж зазвичай, оскільки пішов з молотка за рекордну суму.

Про це повідомляє 9to5Mac.

За скільки продали раритетний телефон

Фото з онлайн-аукціону LCG auctions
Фото з онлайн-аукціону LCG auctions
Фото: Інтернет

На аукціоні LCG auctions в Сполучених Штатах було продано запакований iPhone 2G з пам'яттю 4 ГБ за рекордну суму в 158 644 долари, що робить його найціннішим лотом в історії цього онлайн-аукціону.

Висока ціна на цей оригінальний iPhone пояснюється його рідкісною модифікацією з 4 ГБ пам'яті замість звичайних 8 ГБ. Ця версія випускалася протягом кількох місяців, тому і є цінним екземпляром для колекціонерів.

Цікаво, що цей смартфон належав одному з розробників Apple, який брав участь у створенні першого iPhone. Прізвище цього розробника не розголошується.

Також на аукціоні був проданий ще один запакований iPhone 2G з 8 ГБ пам'яті, але за значно меншу ціну — 44 000 доларів.

Запаковані оригінальні iPhone будь-якої модифікації є цінними предметами для колекціонерів, навіть якщо деякі з них на момент продажу вже не можуть бути увімкнені та вважаються непридатними для використання.

Перший iPhone був випущений у 2007 році, а його початкова ціна становила 499 доларів за модель з 4 ГБ пам'яті та 599 доларів за версію з 8 ГБ.

Який зі смартфонів Apple найдорожчий у світі

Найдорожчий у світі iPhone не по зубах навіть багатіям
Найдорожчий у світі iPhone не по зубах навіть багатіям
Фото: Pinterest

Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond – це ексклюзивна та надзвичайно розкішна версія iPhone 6. Вона відрізняється приголомшливим дизайном з рідкісним рожевим діамантом, інкрустованим на задній панелі пристрою, що додає нотку елегантності та розкоші.

Загальні технічні характеристики iPhone 6:

  • Дисплей: iPhone 6 поставляється з 4,7-дюймовим дисплеєм Retina HD.
  • Процесор: Працює на базі чіпа Apple A8 з 64-бітною архітектурою.
  • Камера: Пристрій оснащений 8-мегапіксельною тильною та 1,2-мегапіксельною фронтальною камерами.
  • Зберігання: Пропонуються різні варіанти пам'яті, такі як 16 ГБ, 32 ГБ, 64 ГБ або 128 ГБ.
  • Операційна система: iPhone 6 спочатку поставляється з iOS 8, але його можна оновити до вищих версій iOS.

Наразі Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond, це найдорожчий телефон у світі, його ціна становить 48,5 мільйона доларів. Однак вона може суттєво відрізнятися через обмежену серію, ексклюзивність та цінність інкрустованого діаманта.

Що відомо про вихід IPhone 15

До виходу нових iPhone 15 менш ніж два місяці. За повідомленнями, у всіх моделях цього покоління передбачені збільшені батареї, що має позитивно вплинути на час роботи без підзарядки. Крім того, ці смартфони будуть оснащені роз'ємом USB-C, що є нововведенням для продукції Apple.

Проте деякі джерела повідомляють про очікуване зростання цін на нові моделі iPhone 15, зокрема на моделі Pro, які можуть подорожчати на $200. Останній раз подібне кардинальне змінення цін відбулося у 2017 році, коли було представлено iPhone X за $999.

Раніше ми писали про те, скільки потрібно відкласти грошей, щоб купити iPhone в різних країнах. Також ми повідомляли, скільки у 2023 році коштує легендарний телефон Nokia 3310.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.