Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нових смартфонів не буде! В Apple вирішили відмовитися від одного із iPhone

Розповідаємо, чому компанія Apple вирішила назавжди відмовитися від виробництва одного з iPhone

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Компанія Apple планує відмовитися від лінійки iPhone Mini

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Фанати продукції Apple можуть більше не дочекатися на оновлення лінійок компактного смартфона iPhone Mini. Усе тому, що компанія планує вже у вересні згорнути виробництво.

Про таку можливість пише видання MacRumors.

Зазначається, що у 2022 році технологічний гігант вирішив відмовитись від нової версії iPhone 14 mini. Водночас для фанатів зберіг iPhone 13 mini як дешевший варіант, адже придбати смартфон у США можна було за 599 доларів.

У публікації вказано, що ймовірно Apple відмовиться від виробництва iPhone 13 mini після того, як громадськості представлять нову серію iPhone 15.

Нова лінійка Apple, схоже, складатиметься з:

  • 6,1-дюймового iPhone 15;
  • 6,7-дюймового iPhone 15 Plus;
  • 6,1-дюймового iPhone 15 Pro;
  • 6,7-дюймового iPhone 15 Pro Max;
  • 4,7-дюймового iPhone SE ;
  • 6,1-дюймового iPhone 13.

"Спочатку у компанії думали, що на iPhone меншого розміру існує відкладений попит, однак фактичні дані свідчили про низькі продажі iPhone mini, якщо порівняти з іншими моделями iPhone", — йдеться у публікації.

Отож, якщо покупці планують придбати невеликий iPhone від Apple, їм пропонуватимуть лише iPhone SE початкового рівня. Втім, навіть ця модель, за чутками, за рік-два зникне з масового виробництва, адже Apple планує масштабне оновлення для цього смартфону. Зокрема, iPhone SE може отримати більший 6,1-дюймовий дисплей.

Коли Apple презентує нові гаджети

Очікується, що офіційний анонс серії iPhone 15 відбудеться восени цього року. Головною особливістю версії Ultra, за поширеними чутками, стане використання перископічного об'єктива із шестикратним оптичним зумом.

Це може значно підвищити якість фотографій та відеозаписів, дозволяючи користувачам наближати об'єкти без втрати деталей.

Який зі смартфонів Apple найдорожчий у світі

Лідерство належить моделі Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond. За гаджет з рідким рожевим діамантом, який вкраплений на задній панелі, доведеться віддати 48,5 мільйонів доларів.

Примітно, що цю версію iPhone 6 було випущено в обмеженій кількості.

Раніше ми розповідали, скільки коштують найбезпечніші смартфони у 2023 році. Також ми писали про найкращі цьогорічні смартфони.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.