Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Приготуйте гаманці: нова деталь змінить ціну на iPhone 15

Apple планує додати нові дизайнерські та технологічні рішення, які можуть значно виплинути на ціну нових телефонів

Фото: Unsplash, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Кожна нова модель iPhone отримує цікаві дизайнерські інновації

Фото: Unsplash, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Компанія Apple продовжує модернізацію нової лінійки смартфонів. За останніми даними, телефон планують зробити міцнішим, використовуючи при цьому доволі недешевий матеріал.

Про це повідомляє журналіст Марк Гурман з Bloomberg.

Як зміни у новому iPhone вплинуть на його ціну

За прогнозами Гурмана, новий смартфон від Apple отримає титанову рамку для укріплення корпусу, на заміну старій — виготовленій зі сталі. З технологічної точки зору очікується, що iPhone Pro отримає зменшені чорні рамки навколо екрану, які стануть тоншими, з 2,2 мм до 1,5 мм, це дозволить збільшити використовувану площу екрана. Така технологія дисплеїв вже успішно використовується в Apple Watch Series 7 і в майбутньому може з'явитися в iPad.

Модель Max в новій лінійці iPhone Pro може зрости в ціні на 200 доларів. Також можливе зростання цін на всі чотири моделі серії iPhone 15.

Крім того, нові iPhone замінять традиційну кнопку вимкнення звуку на багатофункціональну, що відкриє нові можливості для керування телефоном. Також передбачається, що порт Lightning буде замінений на USB-C з причини виконання регіональних законодавчих вимог.

Apple підвищать ціни на нові iPhone 15 Pro та Pro Max

На початку минулого року з'явилися чутки про те, що iPhone 15 Pro Max може значно здорожчати. Очікується, що нова модель отримає значно більші батарею та дисплей. Однак, основна відмінність між iPhone 15 Pro Max і 15 Pro буде в наявності перископічного об'єктива з зумом 5X або 6X. Попередні моделі iPhone мали лише триразовий зум, тому новий смартфон може легко перевершити їх якістю фото та відео.

Перископічні камери, які планують встановити в цей смартфон, вже успішно використовуються в Android-смартфонах, зокрема в флагманських пристроях лінійки Galaxy від Samsung. Вони забезпечують оптичне збільшення зображень без втрати якості.

Інформатори підтвердили, що нові моделі iPhone почнуть масове виробництво у серпні 2023 року. Таким чином, презентація iPhone 15, як зазвичай в Apple, відбудеться у вересні того ж року.

Раніше ми писали про нові смартфони від Samsung та чим вони можуть здивувати. Також ми повідомляли, який дешевий телефон може скласти конкуренцію новим розробкам Apple.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.