Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Альфа-Банк з 1 грудня змінює назву

Український банк буде працювати під новим брендом

Колаж: Pro Гроші

З 1 грудня "Альфа-Банк" працюватиме в Україні під новою назвою

Колаж: Pro Гроші

Після націоналізації Альфа-Банку було запропоновано змінити назву фінустанови, розглядали декілька варіантів назв, однак зупинились на одній. Так, з 1 грудня Альфа-Банк офіційно стане Сенс Банком.

Про це йдеться на сайті фінустанови.

Чи торкнеться це клієнтів банку

Клієнтам банку пояснили, що оновлювати підписані договори не потрібно — всі документи, що були укладені з Альфа-Банком, будуть діяти й після зміни назви.

"Всі довідки та дозволи, які були видані до 1 грудня 2022 року від імені Альфа-Банку, будуть діяти й надалі та не втратять своєї чинності після перейменування банку", – повідомили в установі.

Всі картки, які були видані з логотипом Альфа-Банку, продовжать діяти й надалі, замінювати їх також не потрібно. А ось новим клієнтам банк буде надавати послуги виключно під новою назвою. Частина онлайн-сервісів буде також перейменована. Наприклад, AHUB тепер буде називатися Sense Hub, а My Alfa-Bank стане My Sense Bank

Також назву A-CLUB буде змінено на aClub. Проте всі привілеї персонального обслуговування буде збережено.

Чому змінили назву банку

Після початку війни Росії проти України правління банку вирішило відмовитися від бренду "Альфа" та продовжити роботу під новою назвою.

"Ми завжди були окремою юридичною особою, але навіть на рівні співзвучності бренду не хочемо мати нічого спільного з організацією, яка працює в Росії", – кажуть в банку.

Що чекає на фінустанову

В Офісі президента майже впевнені, що націоналізація банку погано вплине на фінансову систему країни. Нардеп Ярослав Юрчишин також підтверджує цю інформацію та прогнозує затвердження законопроєкту, який дозволить конфіскацію російських активів.

Міжвідомча група з питань реалізації державної санкційної політики, яку створили 30 серпня для прискорення процесу введення обмежень проти російських бізнесменів, заявила про остаточне рішення стосовно одного з активів Фрідмана.

Раніше ми розповідали, де можна зняти готівку, якщо під час відключення світла не працюють банкомати. Також ми писали, чому в касах українських банків не так просто купити валюту та, як це зробити.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.