Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найстаріша машина на ринку – який вигляд має і скільки коштує

Розповідаємо, яку найстарішу машину можна знайти на сайтах з продажу авто

Колаж: Pro Гроші

В продажу є оргинільний ретроавтомобіль 1958 року випуску

Колаж: Pro Гроші

Українські сайти з продажу авто пропонують багато варіантів легкових машин на різний смак та бюджет. Тут є й новенькі моделі, які щойно приїхали в Україну, і доволі старі авто ще з радянських часів.

Pro Гроші пропонує подивитися, яку найстаршу машину можна знайти на ринку, скільки вона коштує та які параметри має.

Шукати авто будемо на одному з найпопулярніших ресурсів для продажу авто AUTO.RIA за такими параметрами: легкові, повністю непошкоджені, до 1990 року.

За цим запитом на платформі можна знайти майже 800 пропозицій. Найстаріша оригінальна машина, яка є на ринку – ГАЗ 21 1958 року. Продається авто в Одесі. Купити такий раритет можна майже за 32 тисячі доларів (1 293 660 грн).

Попри її вік, автомобіль має пробіг 2 тисячі кілометрів. За словами автора оголошення, автомобіль зберігся в ідеальному стані і повністю на ходу.

Який вигляд має ретроавтомобіль:

Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа
Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Фото: АвтоРіа

Нагадаємо, український співак Андрій Данилко повідомив, що продасть на аукціоні Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі. Артист пожертвує всю суму від продажу авто на будівництво реабілітаційного центру в Україні.

Данилко представив лот на найвідомішому аукціоні світу Sotheby's – Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя.

За словами Данилка, він купив цей автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз він вирішив, що сріблястий Rolls-Royce стане інвестицією в майбутнє країни. Аукціонний дім не візьме свій відсоток та всі 100% отриманих коштів перераховує на благодійність.

Також раніше ми розповідали, які авто можна знайти на українському ринку за 3 000 доларів та які характеристики мають машини. Крім цього, ми порівнювали, є моделі доступні на автоматі, а які на механіці.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.