Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найдешевші авто з коробкою-автомат – топ-5 пропозицій на ринку України

В Україні можна придбати вживану автівку з автоматичною коробкою передач за 5000 доларів і менше

Колаж: Pro Гроші

Нові автомобілі з автоматичною коробкою передач коштують недешево

Колаж: Pro Гроші

Раніше автомобіль, облаштований коробкою-автомат, знаходився у сегменті машин преміум-класу. Але сучасні реалії цінової політики вражають: інколи автівка на механіці навіть дорожча.

В умовах війни, коли долар різко підскочив, як і вартість майже всіх послуг й товарів, не дивно, що подорожчали транспортні засоби. Якщо говорити про вживані автомобілі с коробкою-автомат, можливо знайти модель за 5 тисяч доларів і нижче, і таким чином позбавитись необхідності постійно використовувати педалі та важелі, що є перевагою в місті.

Проте нові авто, навіть найдешевші, не порадують своєю ціною. Наприклад, в Україні середня вартість бюджетного автомобіля з АКПП на рівні 11-12 тис. доларів.

Отож розглянемо, що пропонують продавці на українському ринку, та які існують моделі з автоматичною коробкою передач за максимально низькою ціною.

Hyundai i10 Active Plus

Модель доступна для покупки, починаючи від 12 тисяч доларів. Серед переваг – компактність, отже – невеликі витрати палива. Дизайн поєднує спортивний стиль та міську практичність, також всередині є функції електрорегулювання та обігріву дзеркал заднього виду. Максимальна допустима маса навантаження – 1410 кг, а час розгону до 100 км/год становить 14.8 с.

FAW X40 Individual

Власник отримає у користування атмосферний двигун з 6-ступеневим гідротрансформаторним автоматом. Об'єм паливного бака 50 літрів, вантажопідйомність – 375 кг. Всередині сидіння обшиті комбінованою шкірою, для салону використані такі матеріали як контрастна стрічка, екошкіра та пластик. За всі переваги автомобіля доведеться віддати продавцю близько 13 тисяч доларів.

Peugeot Active

На одну тисячу дорожче продають модель з класичним 6-ступеневим автоматом Aisin. Автівка має підігрів зони двірників, металевий захист піддону картера. Тканинна обшивка сидінь виконана з темного матеріалу від Oline Grey Dolmen. Самі крісла мають можливість механічного регулювання по висоті та підігрів. Дизайн виконаний по принципу ергономічності, це доводить високоякісне оздоблення. Вартість – від 14 тисяч доларів.

Chevrolet Cobalt

Машина укомплектована трьома чотирициліндровими бензиновими двигунами, що дає можливість регулювати і контролювати витрати палива. В салоні вбудовані 4 подушки безпеки, кондиціонер, задні протитуманні ліхтарі, аудіосистема з CD, ABS, бортовий комп'ютер, система контролю тяги TC. Весь цей набір може стати власністю покупця за 15 тисяч доларів.

JAC JS3

Остання модель у рейтингу найдешевших авто, доступних в Україні. Ціну в 16 тисяч доларів не можна назвати низькою, але ринок встановлює вартість залежно від багатьох чинників, на які не можуть впливати пересічні водії. JAC JS3 має великий 600-літровий багажник, 1,6-літровий 119-сильний двигун, який працює в парі з варіатором. Всередині можна користуватися клімат-контролем, круїз-контролем, датчиком світла, камерою заднього виду, парктроніком та ESP.

Раніше сайт Pro Гроші писав про топ-5 найдешевших машин в Україні. Також ми повідомляли, які автомобілі українці найчастіше купували у вересні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.