Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найбільш високотехнологічні бренди 2022 року: які інновації вигадали для авто

В дослідженні були проаналізовані 35 автомобільних технологій, які поділили на чотири категорії

Фото: Pexels, J.D. Power. Колаж: Pro Гроші

J.D. Power проаналізували інноваційні технології на ринку авто

Фото: Pexels, J.D. Power. Колаж: Pro Гроші

Щороку розробники автомобілів в усьому світі впроваджують нові технології, щоб підвищити попит та зацікавленість серед клієнтів. Відома американська компанія J.D. Power, яка займається дослідженнями, обробкою даних та аналітикою споживачів, склала рейтинг технологічних інновацій нових автомобілів, які були випущені в 2022 році.

Результати дослідження опубліковані на сайті компанії.

J.D. Power опитала власників нових автомобілів щодо зручності технологій, якими вони оснащені. В ході дослідження проаналізували 35 автомобільних технологій, які поділяються на чотири категорії:

  • зручність;
  • автоматизація;
  • енергія та стійкість;
  • інформаційно-розважальна система та підключення.

В результаті найвищий загальний і найвищий рейтинг серед брендів преміум-класу з індексом інновацій 643 посідає Genesis.

У преміальному сегменті Cadillac з індексом 584 займає друге місце, а Mercedes-Benz (539) – третє.

Перше місце серед масових непреміальних брендів у Hyundai – 534 бала. Друге – у Kia з 495 балами.
Третє місце у цьому сегменті поділили одразу три бренди: Buick, GMC та Subaru, кожен з яких отримав індекс інновацій – 482.

Лауреати нагород за передові технології

Cadillac Escalade – модель преміум-класу, яка отримала нагороду за зручність за технологію дзеркала заднього виду з камерою.

Subaru Ascent – модель для масового ринку, яка отримала нагороду за зручність, також за технологію дзеркала заднього виду з камерою.

Lexus IS – це модель преміум-класу, яка отримала нову нагороду автоматизації за попередження про перехресний рух спереду.

Mitsubishi Outlander – це модель масового ринку, яка отримала нову нагороду автоматизації за автоматичне екстрене гальмування заднім ходом.

MINI Cooper отримує нагороду за енергію та екологічність у сегменті масового ринку за водіння з однією педаллю.

BMW X3 отримує нагороду за інформаційно-розважальні засоби та підключення в преміум-сегменті за технологію цифрових ключів на основі телефону.

Дослідження базується на відповідях 84 165 власників нових автомобілів 2022 року випуску, які були опитані через 90 днів після купівлі авто. Дослідження проводилося з лютого по травень 2022 року.

Раніше ми писали, що японський автовиробник Nissan вирішив продовжити призупинення роботи свого заводу в російському Санкт-Петербурзі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.