Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Каршеринговий сервіс Getmancar запустився у ще одному місті

Сервіс Getmancar з 19 вересня запрацював і на Заході України

Фото: Getmancar, Unsplash; Колаж: Pro Гроші

Getmancar запрацював у Львові

Фото: Getmancar, Unsplash; Колаж: Pro Гроші

Український сервіс каршерінгу Getmancar запустився у Львові з 19 вересня.

Про це AIN.UA повідомили в компанії.

Відомо, що каршерінг працюватиме у новому форматі. Так, клієнти можуть пересуватися Львівською, Тернопільською, Івано-Франківською, Закарпатською та Волинською областями, а повернути авто необхідно в визначених зонах саме у Львові.

На момент запуску, в цій частині країни користувачам доступно до десяти автівок марки Hyundai Sonata.

Команда сервісу повідомила, що вони працюють на газу, мають автоматичну коробку передач і місткий багажник. Кількість авто в Getmancar планують збільшувати залежно від попиту.

Вартість послуги включає добову оренду та оплату за кілометраж – 4 грн/км. Водночас, пальне буде за рахунок компанії.

Що відомо про компанію

За допомогою сервісу Getmancar клієнти можуть орендувати автомобілі різного класу похвилинно, погодинно чи цілодобово. Залишати авто можна у визначених місцях у різних куточках міста. Фактично, працює за таким же принципом, як і оренда самокатів.

Станом на вересень 2022 року, кількість користувачів сервісу складає понад 180 тисяч. В Україні Getmancar працює у Києві та Дніпрі.

Раніше ми розповідали, що потрібно перевірити в авто перед далекими поїздками. Зокрема, треба перевірити всі комплектуючі, замінити зношені запчастини, а також взяти в дорогу необхідні інструменти, аби уникнути неприємних сюрпризів.

Нагадаємо, найближчим часом водії зможуть отримати додаткові послуги онлайн і не звертатися до територіальних сервісних центрів МВС. Відповідні зміни затвердив Кабінет міністрів. Розбирались, які саме послуги для водіїв будуть доступні онлайн.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.