Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Десята спроба. Citroen вкотре змінює логотип – фото

Фактично компанія повернулася до своєї першої емблеми зразка 1919 року

Фото: Citroen, УкрАвтопром. Колаж: Pro Гроші

Citroen представив новий логотип

Фото: Citroen, УкрАвтопром. Колаж: Pro Гроші

Французький автовиробник Citroen презентував свій новий логотип. Від першого логотипу новий відрізняється ширшими шевронами, а також кольором.

Про це повідомляє УкрАвтопром.

Новий логотип марки позбавлений тривимірності. У компанії пояснюють, що завдяки цьому логотип зручніше сприйматиметься на екранах мобільних пристроїв.

У новому лого Citroen збережено два традиційні шеврони, але відтепер вони поміщені у вертикальний еліпс, під ним назва марки фірмовим шрифтом. Фактично Citroen повернувся до коріння – своєї першої емблеми зразка 1919 року. Однак щодо історичного знака змінені пропорції – шеврони більші і жирніші, крім того, лого монохромно-чорне (у друкованому варіанті).

На автомобілях емблему застосовуватимуть у червоно-чорному кольоровому оформленні.

Емблему використовуватимуть як у цифровому середовищі, так і на всіх елементах фірмового стилю Citroen.

Вперше нова емблема з’явиться наприкінці вересня на унікальному концепт-карі сімейства Citroen. А починаючи з середини 2023 року новий логотип буде з’являтися на новинках та концептах Citroen.

Компанія вже десятий раз змінила фірмовий стиль з моменту заснування у 1919 році.

Попереднього разу Citroen оновлював логотип у 2016 році — тоді в графічному варіанті він втратив кольоровість і ефект хрому.

Разом із логотипом дебютував і новий слоган – "Ніщо не рухає нас так, як CITROËN" ("Nothing Moves Us Like CITROËN"). Компанія вважає, що ці зміни були необхідні напередодні неминучого переходу на електромобілі. У рамках плану материнської компанії Dare Forward 2030, представленого на початку цього року, усі легкові автомобілі Stellantis стануть електромобілями до кінця десятиліття, включаючи Citroen.

Раніше ми писали, що концерн Volkswagen AG представив свій новий концепт безпілотника. Також ми розповідали про ТОП-10 мінівенів, які найчастіше купували цього року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.