Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Російські війська знищують інфраструктуру: в якій області немає води і світла

Російські війська намагаються знищити українську критичну інфраструктуру за допомогою ракет та дронів, ще одна область постраждала

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Російські ракетні обстріли продовжують залишати українські міста без інфраструктури

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Російські війська знову завдали удару та значно пошкодили об'єкт енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині. У Криворізькому районі знеструмлені насосні станції водоканалів.

Про це повідомляє керівник військової адміністрації міста Олександр Вілкул у своєму Telegram.

Російські ракети залишили Кривий Ріг без води та світла

Через ракетні обстріли ввечері 18 жовтня серйозних руйнувань зазнав об'єкт енергетичної інфраструктури у Криворізькому районі. Внаслідок чого деякі населені пункти району, та мікрорайон Інгулець у Кривому Розі залишились без електроенергії.

Під ранок ситуація стабілізувалась, Олександр Вілкул повідомив, що постачання електроенергії відновили, але можливі перебої в роботі.

"Енергетики та всі необхідні служби з ночі працюють над ліквідацією наслідків ворожого удару. На мікрорайоні Інгулець електрика була відновлена о 5 ранку, але о 6.30 знову було аварійне відключення. Наразі є світло і вода", – говорить Вілкул.

Енергосистема Криворізького району зазнала значних пошкоджень. Наразі без електроенергії залишились міста та села у Апостолівській, Зеленодольській, Широківській та Софіївській громадах. Через знеструмлення насосних станцій місцевих водоканалів можуть спостерігатись перебої з водою. Також у Кривому Розі може бути аварійне відключення, тому що роботи з ліквідації наслідків прильоту ще тривають.

Російські війська будуть намагатись залишити українські міста без критичної інфраструктури, але спецслужби й надалі швидко працюватимуть над відновленням.

Раніше ми розповідали, які товари можуть опинитись в дефіциті через російські ракетні обстріли. Також ми писали, в якій області буде відключення світла. Більше про наслідки російських ракетних обстрілів читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.