Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як купити квитки на поїзд Київ-Варшава через "Дію" – покрокова інструкція

Зверніть увагу, що верифікація облікового запису через "Дія.Підпис" буде доступний для користувачів після оновлення додатка

Фото: Telegram-канал УЗ, Дія. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть по-новому придбати квитки

Фото: Telegram-канал УЗ, Дія. Колаж: Pro Гроші

Квитки на найпопулярніший поїзд Київ-Варшава тепер можна придбати лише за допомогою підтвердження особи у "Дія.Підпис". Все для того, аби відстежувати потенційних перекупів та після перевірки блокувати їхні акаунти.

Про це заявили в пресслужбі Кабінету міністрів України.

Як верифікувати акаунт за допомогою "Дія.Підпис" під час купівлі квитка:

  • у додатку УЗ обрати поїзд №67/68 Київ – Варшава;

  • підтвердити особу за допомогою Дія.Підпис;

  • вибрати вагон та місце;

  • ввести інформацію про пасажира. Якщо купуєте квиток для себе, то варто натиснути кнопку з вашими даними після верифікації, яка розташована вище полів. Якщо для родича, то тоді заповніть його ім'я та прізвище;

  • сплатити квиток.

Зверніть увагу, що верифікація облікового запису через "Дія.Підпис" буде доступна для користувачів після оновлення додатка.

Як активувати "Дія.Підпис":

  • зайти в додаток "Дія";

  • перейти до меню "Дія.Підпис";

  • натиснути "Активувати Дія.Підпис";

  • підтвердити особу за допомогою перевірки по фото;

  • придумати 5-значний код для "Дія.Підпису".

Що ще українцям важливо знати про УЗ

Ми вже писали раніше, що в компанії "Укрзалізниця" попередили про обмеження за маршрутами безпересадкових вагонів №431, 432 Київ — Відень — Київ та №430 Відень — Чоп — Відень. Усе через те, що угорські залізничники розпочали позапланові ремонтні роботи на залізниці між Будапештом та Віднем, які тривають і досі.

За інформацією пресслужби перевізника, ремонт відбуватиметься поетапно і триватиме до середини листопада. Зазначається, що безпересадкові вагони курсуватимуть лише до станції Будапешт-Келеті, без курсування між Будапештом та Віднем.

Наголошується, що зміни будуть чинні з 27 жовтня до 18 листопада відправленням з Відня та з 26 жовтня до 17 листопада відправленням з Києва.

Пасажири, які мали вирушати у подорож в ці дати, все ж зможуть доїхати до місця призначення. Угорська залізниця організувала порядок доїзду у напрямку Відня. Тобто, після приїзду на станцію Будапешт-Келеті можна скористатися метро (лінія М4) та доїхати до станції Будапешт-Келенфельд.

З цієї станції кожні 30 хвилин виїжджатимуть автобуси до станції Татабанья, які підвʼязані для пересадки на поїзди до Відня.

Виїхати з Відня можна за допомогою поїздів RJX 61, EC 145, RJX 63, EC 147, RJX 65. Зазначається, що потрібно доїхати до станції Татабанья в Угорщині та пересісти на автобуси, які довезуть до станції Будапешт-Келенфельд. Після прибуття на станцію потрібно спуститися в підземку та проїхати на станцію Будапешт-Келеті, звідки й вирушатимуть безпересадкові вагони до Києва.

Раніше ми також писали, що на сайті Кабміну зареєстрували петицію щодо нового виду вагонів в потягах Укрзалізниці. Також ми розповідали, на яких на яких маршрутах УЗ з’явиться послуга для українок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.