Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Вперше за 8 років! Укрзалізниця запустила поїзд далекого сполучення в Умань

В місто тепер можна буде доїхати пасажирським поїздом з двох великих міст

Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця запустила пасажирський поїзд в Умань

Колаж: Pro Гроші

З 17 листопада Укрзалізниця запускає регулярний рух пасажирських поїздів від Харкова та Дніпра через Умань.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Поїзд буде їхати за таким маршрутом:

  • №65/66 Харків – Умань (через Дніпро) відправлятиметься з Харкова з 17 листопада по непарних числах о 17:49 і прибуватиме в Умань о 9:30.
  • В зворотному напрямку, з Умані, поізд відправлятиметься по парних о 17:40, і прибуватиме до Харкова о 9:51.

Квитки вже доступні на сайті, в застосунку Укрзалізниці та в чат-ботах.

Залізничний блогер Олег Васильєв повідомив, що це вперше за 8 років до Умані приїде поїзд далекого сполучення.

Крім того, з 17 листопада запускається рух поїзда №266/265 Ужгород – Ковель. Він відправлятиметься по непарних з Ужгорода о 21:20, до Ковеля прибуватиме о 13:50. В зворотному напрямку, з Ковеля, поїзд відправлятиметься з 18 листопада по парних о 14:58, до Ужгорода прибуватиме о 6:52.

З Києва до Ужгорода можна доїхати швидше

Між Ужгородом та Києвом почав курсувати швидкісний поїзд Інтерсіті №749. Квитки на рейс опубліковані на сайті. Поїзд курсує щоденно.

Цей рейс сьогодні є найшвидшим маршрутом до Закарпаття. Потяг їде максимально швидко, з короткими зупинками між станціями. Всього у дорозі Інтерсіті буде 13 годин 8 хвилин.

З Києва поїзд відправляється о 12:57 і прибуває до Ужгорода о 02:05. Цей рейс має всього вісім зупинок, з яких п’ять — у Закарпатській області (Воловець, Свалява, Мукачево, Чоп-Пасажирський, Ужгород).

З Ужгорода поїзд відправляється о 04.56 і прибуває до столиці о 18.30. На сьогодні вартість квитка від Мукачева сидячого місця І-класу – 821 гривня, ІІ-класу – 411,50 грн. У поїзді є також купейні та плацкартні вагони. Там, звичайно, квиток коштує дорожче.

Укрзалізниця запустить потяг між Україною і Румунією

"Мармароський експрес" на кордоні між Україною та Румунією очікується вже на початку грудня. Маршрутом курсуватиме побудований в Україні комфортабельний регіональний поїзд ДПКр-3.

Чистий час у дорозі (без урахування митних процедур) від Рахова, що перетвориться на ще один транспортний хаб Закарпаття, до румунської Валі-Вішеулуй складає близько 40 хвилин мальовничою гірською долиною. Прикордонний та митний контроль здійснюватиметься на борту поїзда при посадці.

Укрзалізниця планує виконувати два рейси на день з можливістю пересадки пасажирів на поїзди румунської залізниці CFR. Від Валі-Вішеулуй щодня курсують поїзди до станцій Сігет, Клуж та Бухарест.

Раніше ми писали про те, що Укрзалізниця по-новому продаватиме квитки на популярний рейс. Ми також повідомляли, що Укрзалізниця відкрила продаж на нічний рейс до Краматорська.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.