Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрзалізниця відкрила продаж на нічний рейс до Краматорська

Потяги курсуватимуть щоденно, ціни на квитки стартують від 364 гривень

Фото: УЗ, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Як курсуватиме поїзд Краматорськ-Одеса

Фото: УЗ, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця відкрила продаж на анонсований нічний рейс №191/192 Краматорськ-Одеса.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Продаж здійснюється у застосунку, чат-ботах, на сайті Укрзалізниці та у квиткових касах, ціни стартують від 364 грн.

Поїзд відправлятиметься з Краматорська щоденно з 6 листопада (неділя) о 15:20 і прямуватиме через Слов’янськ, Барвінкове, Лозову, Павлоград, Синельникове, Дніпро, Кам'янське, Вільногірськ, П'ятихатки, Олександрію, Знам'янку, Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнку, Помічну, Первомайськ, Врадіївку, Любашівку, Балту, Подільськ та Роздільну.

Прибуття до Одеси за графіком о 10:57. Зворотний рейс вирушатиме з Одеси з 5 листопада о 16:51, з Дніпра о 06:27 та прибуватиме до Краматорська о 12:24.

В Укрзалізниці нагадали, що, запущений минулого місяця після піврічної перерви рейс Київ-Краматорськ також курсує щоденно, обслуговується швидкісним Hyundai Rotem i має заповнюваність близько 75%.

Оновлення додатку УЗ

Днями Укрзалізниця провела важливе оновлення у застосунку. Йдеться про можливість купувати квитки на міжнародні рейси.

Тепер у застосунку, який з'явився відносно нещодавно (доступний для користувачів на App Store та Google Play Market з 11 серпня), можна придбати квитки до Польщі – одразу додали квитки на рейси до Хелма, Перемишля та Варшави – а також до Молдови (поїзд №351/352 Київ – Кишинів).

У мобільному телефоні користувач отримуватиме детальну інформацію стосовно доступних рейсів, а також маршруту обраного поїзда. На екрані відображатимуться дані про всі станції на шляху до місця призначення і тривалість зупинок.

Станом на 1 листопада додаток завантажили понад 285 000 користувачів. Через телефони українці купили понад 270 000 квитків, що говорить про зручність і популярність застосунку.

Нагадаємо, з української столиці до Варшави курсує прямий потяг, однак купити квитки на нього доволі непросто. Це пов'язано з тим, що у ЄС та України різна ширина колій – 1 435 мм проти наших 1 520.

В Укрзалізниці розповіли, яке є рішення для пасажира, який ніяк не вполює квиток на Варшаву.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.