Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ryanair запустить дешеві рейси в туристичне місто – куди зможуть полетіти українці

Місто на райському острові стане більш доступним туристам, враховуючи бюджетні ціни ірландської авіакомпанії

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ryanair запустить дешеві рейси в курортне місто Італії

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Весною відомий лоукостер Ryanair запустить нові рейси до міста Ольбія. Воно розташоване на острові Сардинія у Середземному морі (входить до складу Італії) та вважається популярною туристичною локацією. Зовсім скоро українці за кордоном матимуть змогу дешево полетіти на відпочинок.

Про це розповіли на сайті Lowcost Avia.

Останнім часом ірландська авіакомпанія радує новинами про нові маршрути Європою. Цього разу подорожі заплановані до моря з багатьох міст, і навпаки. Повітряні пасажирські судна вилітатимуть на Сардинію з восьми європейських країн, зокрема, Польщі, Австрії, Великої Британії тощо. Передбачається запуск таких рейсів:

  • Ольбія – Краків (з 1 травня двічі на тиждень);
  • Ольбія – Мілан-Бергамо (з 2 квітня щодня);
  • Ольбія – Брюссель-Шарлеруа (з 2 травня два рази на тиждень);
  • Ольбія – Болонья (з 2 квітня щодня);
  • Ольбія – Копенгаген (з 1 травня двічі на тиждень);
  • Ольбія – Дублін (з 2 липня два рази на тиждень);
  • Ольбія – Лондон-Станстед (з 1 травня тричі на тиждень);
  • Ольбія – Париж-Бове (з 2 червня два рази на тиждень);
  • Ольбія – Трієст (з 3 квітня три рази на тиждень);
  • Ольбія – Відень (з 3 травня двічі на тиждень).

Бронювання квитків доступно на офіційному сайті Ryanair. Ціни позитивно вразять українців: деякі подорожі в одну сторону обійдуться пасажирам всього у 30 євро. Якщо запланувати відпочинок на травень, то добратися з Кракова в Ольбію можна за 51 євро. Переліт із Сардинії у Відень коштуватиме лише 45 євро.

Нагадаємо, на весну та літо компанія Ryanair запланувала чимало польотів, розширюючи географію маршрутів. Туристам "відкриються двері" в популярні локації Угорщини, Португалії, Німеччини, Італії, Іспанії, Польщі, Естонії та інших країн Європи.

 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот

Вартість квитків на нові рейси Ryanair

Фото: скриншот

Вартість квитків на нові рейси Ryanair

Фото: скриншот

Реєстр автобусних маршрутів

Раніше ми розповідали, що в Україні триває реформа пасажирських перевезень. В її рамках Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури готується запустити Реєстр міжнародних автобусних маршрутів. Це буде єдина база офіційної інформації про перевізників, рейси, ціни на квитки та інші транспорті послуги.

"З кількома компаніями вже тестується можливість придбати квиток на рейс онлайн завдяки інтеграції. Це безкоштовне та доступне рішення, яке забезпечить сервіс пасажирам і збільшить майданчики для продажу квитків", – йдеться у повідомленні.

Як тільки сервіс відкриють для вільного доступу, українці зможуть отримувати дані про компанії, що займаються міжнародними перевезеннями, бронювати місця, дивитися графіки роботи, аналізувати репутацію та багато іншого. Зникне необхідність у пошуках на сторонніх ресурсах, які не дають впевненості в легальній діяльності водія.

Раніше сайт Pro Гроші писав про вимоги до ручної поклажі в Wizz Air і розповідав, за що можуть оштрафувати пасажира у 2024 році. Також ми повідомляли, що в Європі через страйки виникли транспортні проблеми.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.