Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ryanair розпродує авіаквитки по Європі від 10 євро – куди можуть полетіти українці

Компанія вирішила зробити знижки для низки авіаційних рейсів, якими можна скористатися лише в обмежений період часу

Фото: Pexels. Колаж: Pro Ukraine

Компанія Ryanair влаштувала розпродаж квитків

Фото: Pexels. Колаж: Pro Ukraine

Ірландський лоукостер Ryanair влаштував розпродаж квитків на свої рейси у різні куточки Європи. Ціни стартують від 10 євро. Вирушити в подорож можна вже в наступному місяці.

Про це свідчать дані на сайті авіаперевізника.

Квитки за приємною ціною доступні на рейси з 22 серпня до 30 вересня. Придбати їх можна тільки 6 липня. Знижки діють на напрямки по всій Європі.

В Україні продовжує діяти заборона на авіапольоти пасажирських літаків через воєнний стан та постійні ракетні обстріли з боку РФ. Однак українці можуть відправитися в подорож з аеропортів у сусідніх країнах – Польщі, Словаччині, Румунії, Угорщині та Молдові.

Яка вартість авіаквитків на рейси Ryanair

Сьогодні до кінця доби можна забронювати квитки на такі рейси:

  • Краків – Берлін (вартість квитка від 16 євро);
  • Краків – Відень (від 12 євро);
  • Варшава – Осло (від 15 євро);
  • Варшава – Каунас (від 15 євро);
  • Гданськ – Осло (від 11 євро);
  • Каунас – Копенгаген (від 12 євро);
  • Прага – Венеція (від 17 євро).

Більше напрямків можна знайти на сайті авіакомпанії.

Як зміняться авіаперевезення в Україні після війни

Авіаційний експерт Богдан Долінце вважає, що після перемоги авіапольоти в Україні можуть відновитися протягом перших тижнів або ж місяців. Він переконаний, що деякі авіакомпанії повинні зберегти льотний персонал. Наприклад, перевізник SkyUp відразу після того, як були скасовані усі авіарейси, за контрактами ветлізу продовжив фінансування своїх співробітників на найближчі декілька років.

Водночас експерт прогнозує, що на ринок навряд чи повернуться колишні лідери. Все через те, що вони зіткнулися із проблемами, пов'язаними з фінансовими зобов'язаннями. Тому, скоріш за все, в Україну прийдуть нові авіакомпанії.

На думку фахівців, на українському авіаринку після війни пануватимуть міжнародні гравці. А після відкриття повітряного простору український ринок швидко може стати конкурентним.

Водночас Європейська організація з безпеки аеронавігації прогнозує, що польоти цивільних літаків у небі над Україною через війну не відновляться щонайменше до 2029 року.

Раніше ми писали про те, що в ЗСУ пояснили, як відреагує РФ на повернення цивільних літаків в український авіапростір. Також ми розповідали, хто потрапив до списку найкращих авіакомпаній світу у 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.