Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

На кордоні з Польщею скупчення поїздів: які рейси затримуються – список

Українці 23 грудня можуть чекати на деякі рейси від двох до семи годин

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

УЗ повідомила про затримки поїздів

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Зранку 23 грудня на кордоні України з Польщею утворилося скупчення поїздів, деякі рейси затримуються на понад 7 годин.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Українців попередили про декілька ранкових затримок через скупчення поїздів на польському кордоні:

  • №715/716 Перемишль – Київ +7:13;
  • №31/32 Перемишль – Запоріжжя +3:58;
  • №705/706 Київ – Перемишль +2:37;
  • №89/90 Перемишль – Київ +2:30.

Зазначимо, що затримка поїздів означає, що затримається також і час вирушення з Києва та Запоріжжя. Деталі по конкретному рейсу краще уточнити на вокзалах залізничних станцій.

Маршрути кількох поїздів змінили

У зв’язку з відсутністю напруги в контактній мережі внаслідок обстрілу на ділянці Марганець-Нікополь 23 грудня змінили маршрут слідування наступним поїздам:

  • №62 Одеса — Харків зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, Синельникове-1, Павлоград-1, Лозова без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2, Новомосковськ Дніпровський.
  • №120 Львів – Запоріжжя зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2.
  • №276 Київ – Запоріжжя-1 зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2.

Водночас в Укрзалізниці наголосили, що не скасували жодного рейсу.

Раніше ми писали про те, що з Польщі до Німеччини запустили безплатний поїзд для українців.

Укрзалізниця обмежила продаж квитків до Варшави

Ці квитки тепер продаються виключно онлайн – у застосунку, чат-боті та на booking.uz.gov.ua. При цьому купити можна не більше чотирьох квитків в одні руки, що суттєво зменшило можливості перекупників та дозволило Укрзалізниці дати у відкритий доступ на 25% більше квитків.

"Моніторинг зловживань продовжується, кілька десятків акаунтів з підозрілою активністю вже заблоковані", – зазначили в УЗ.

Раніше ми писали, що деякі українці можуть доїхати зі Львова до Польщі безоплатно. Також ми розповідали, що УЗ запускає новий закордонний рейс перед Новим роком.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.