Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Цього чекали всі українці! До Херсона та Миколаєва почали продавати квитки на поїзд

В Україні вже відкрито продаж квитків до деокупованого Херсона та Миколаєва

Фото: Unsplash, Telegram/Zelenskiy. Колаж: Pro Гроші

Квитки на поїзд до Миколаєва та Херсона можна купити зі знижкою

Фото: Unsplash, Telegram/Zelenskiy. Колаж: Pro Гроші

В Україні знову продаються квитки до вже деокупованого Херсона та Миколаєва. Також українці мають можливість отримати знижку при купівлі цих квитків.

Про це повідомляє сайт продажу квитків Proizd.ua.

Квитки до Херсона та Миколаєва

Українці, які раніше не мали змоги потрапити до своїх близьких та друзів на територію Херсонської та Миколаївської областей, тепер можуть це зробити.

На сайті Proizd.ua можна використати промокод "KHERSON" та отримати знижку – 7% на купівлю квитків на поїзд №122/121 Київ – Миколаїв – Херсон.

Поїзд вирушатиме з Києва о 22:14, у Миколаїв він прибуватиме о 07:15, а зупинка в Херсоні здійснюватиметься орієнтовно о 9 годині ранку. У зворотному напрямку поїзд з Херсона до Києва вирушатиме о 18:00 та прибуватиме у столицю о 06:55.

Квитки на поїзд вже доступні

А з Миколаєва відправлення відбуватиметься о 22:09, але тільки до 1 грудня. Потім відправлення поїзда з Миколаєва здійснюватиметься о 17:24, а до столиці він прибуватиме о 05:55.

Укрзалізниця відновила ще один потяг

Компанія відновила продаж квитків на ранковий рейс швидкісного потяга Інтерсіті+ №743/744 за маршрутом Київ – Львів. З 25 листопада можна щоденно вирушати зі столиці о 06:20 з Київ-Пасажирського або о 06:37 зі Святошина і прибувати до Львова об 11:58.

В Укрзалізниці також нагадали, що обидві станції сполучені київською кільцевою електричкою, що починає курсувати з 05:30. Зворотний рейс вирушатиме о 15:30 і прибуватиме до Святошина о 21:03, до Київ-Пасажирського о 21:17.

Квитки до звільнених міст

Укрзалізниця разом із платформою UNITED24 розпочинає благодійний проєкт "Квитки до перемоги". На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, компанія пропонує українцям забронювати квитки на перші потяги до деокупованих українських міст.

З 13 листопада можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст:

  • уже деокупованого Херсона;
  • Маріуполя;
  • Донецька;
  • Луганська;
  • Сімферополя.

Для того, щоб зарезервувати квиток до звільнених міст, потрібно:

  1. Обрати напрям, рейс (перший, другий або третій) та клас вагона.
  2. Внести необхідні дані, зробити благодійний внесок.
  3. Після завершення платежу на електронну адресу, вказану при оформленні благодійного внеску, надійде лист з детальною інформацією та "квиток", який підтверджує здійснення внеску.
  4. За 12 годин до відкриття маршруту та здійснення рейсу "Укрзалізниця" надішле на вашу електронну адресу лист з інформацією щодо номера вагона, місця, а також часу відправлення потяга.

Раніше ми розповідали, що Укрзалізниця вперше за 8 років запустила поїзд далекого сполучення в Умань. Також ми писали про те, що Укрзалізниця запустить потяг між Україною та Румунією.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.