Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Забудовники масово пропонують знижки на квартири у Києві: які умови

Розповідаємо, які знижки на квартири пропонують забудовники покупцям у Києві та за яких умов

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Які знижки на квартири пропонують забудовники у Києві

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Після початку повномасштабної війни ринок нерухомості України зазнав значних змін. Через інфляцію та здорожчання будівельних матеріалів почали зростати ціни на квартири в новобудовах, тому деякі забудовники пропонують потенційним покупцям різні знижки на житло.

Ми проаналізували сайт купівлі-продажу нерухомості ЛУН та дізналися які знижки пропонують забудовники на квартири у Києві.

Знижки на квартири в новобудовах

Зазвичай забудовники не часто пропонують знижки для потенційних покупців. Однак зараз можна побачити досить велику кількість новобудов, в яких можна купити квартиру зі знижкою.

Наприклад, в ЖК "Central Hills" у Голосіївському районі Києва можна отримати знижку у розмірі 10%, але за умови повної оплати. Також така знижка з аналогічними умовами діє й в ЖК "Great" в Дарницькому районі.

В ЖК "Нивки-Парк", що знаходиться у Святошинському районі та ЖК "Авеню 42", у Голосіївському районі, також можна отримати знижку у розмірі 10%.

Трохи більшу знижку пропонують в ЖК "Кришталеві джерела" – до 15%, але тільки на готові квартири. Тобто, якщо людина захоче купити тільки спроєктовану квартиру, то знижку вона не отримає.

Найбільші знижки у розмірі 19% пропонують в ЖК "Greenville Park" у Шевченківському районі та ЖК "Greenville на Печерську" у Печерському районі. За умови, що забудовники самі обирають п'ять квартир на які буде розповсюджуватися така знижка.

Також знижку у розмірі 19% можуть отримати покупці квартир в ЖК "Нова Англія", але тільки якщо обрані квартири знаходитимуться в будинку "Престон".

Скільки коштують квартири в новобудовах у Києві

В перший місяць весни ціни на квартири в новобудовах трохи змінилися. Наприклад, наразі у ЖК преміумкласу середня вартість квадратного метра становить 123 400 гривень. В новобудовах бізнес-класу квадратний метр коштує в середньому 69 600 гривень.

Середня вартість квадратного метра в новобудовах класу комфорт трохи зросла й наразі становить 39 500 гривень. А щодо ЖК класу економ, то вартість квадратного метра не змінилася й залишилася на рівні 34 000 гривень.

Раніше ми розповідали, як виглядають та скільки коштують найдешевші квартири Києва. Також ми писали, як може змінитися оренда квартир навесні 2023 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.