Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці можуть вигідно придбати квартиру у Києві – які знижки та акції пропонують забудовники

Знижки та акції створюють сприятливі умови для придбання житла на ринку нерухомості в Україні, навіть у складний період для країни

Фото: ЛУН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Забудовники пропонують різноманітні знижки та акції на купівлю нерухомості

Фото: ЛУН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Повномасштабна війна в Україні внесла значні корективи у різні галузі економіки, зокрема на ринку нерухомості. Вартість будівельних матеріалів зросла, що призвело до збільшення вартості квартир у новобудовах. Проте, попри це, експерти повідомляють про певне відновлення купівельної активності. До того ж забудовники вживають різних заходів для привернення уваги покупців, серед яких і різні види знижок на житло.

Сайт Pro Гроші проаналізував сайт купівлі-продажу нерухомості ЛУН та дізнався, які знижки пропонують забудовники на квартири у Києві.

Які акції проводять забудовники

На ринку нерухомості доступно значна кількість квартир за привабливими цінами. Крім того, забудовники пропонують розтермінування. Тобто українці можуть сплатити за нерухомість усю суму не одразу, а частинами.

Так, наприклад у ЖК "Нивки-Парк", що знаходиться у Святошинському районі, потенційним покупцям пропонують такі акції:

  • розтермінування від забудовника на 2 роки, при цьому потрібно внести 1-й внесок від 30% вартості житла;
  • готові квартири продаються з можливістю оформити державну іпотеку "єОселя";
  • з 6 червня по 15 вересня українці можуть придбати 2-рівневі квартири за фіксованою ціною 35 000 гривень за один квадратний метр.

У Подільському районі столиці знаходиться житловий район "Rybalsky", де також пропонують розтермінування на 3 роки, з першим внеском від 30% вартості нерухомості. Окремо діє акція для військовослужбовців. Вони мають можливість оформити безвідсоткове розтермінування до 24 місяців з першим внеском від 30%.

Ті, хто мріє жити у Голосіївському районі Києва мають можливість придбати нерухомість у ЖК "Метрополіс" за цікавою пропозицією. Забудовник пропонує оформити розтермінування на тривалий час, при цьому фіксується курс долара НБУ – 36,6 грн. Це вигідно, оскільки в майбутньому, при можливому подорожчанні іноземної валюти, ви продовжене платити за житло за старим курсом. Проте слід враховувати, що курс долара також може знизитися.

Редакції сайту Pro Гроші також вдалося знайти знижки на житло у вигляді -10%. Таку акцію пропонують забудовники житлових комплексів, таких як "Урлівський-2", "Абрикосовий", "Чарівне Місто", "Star City" та "Manhattan City".

Скільки коштує 1 квадратний метр квартири у Києві

Нерухомість у центрі Києва завжди була дорогою. Сайт Pro Гроші проаналізував ринок нерухомості на DIM.RIA і з'ясував, що, наприклад, в історичному районі Печерськ ціни за 1 квадратний метр можуть сягати від 700 до 20 000 доларів.

У більш доступних центральних районах, як Шевченківський та Голосіївський, ціни трохи нижчі – від 750 до 12 000 доларів за 1 квадратний метр, але все ще вищі, ніж в інших частинах міста.

Раніше ми повідомляли, що відбувається з житлом у Криму. Також сайт Pro Гроші робив огляд на найдорожчі ЖК в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.