Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Бюджетна квартира в Полтаві – що пропонують орендарям за 2 500 гривень (фото)

Пропонуємо дізнатися, який вигляд має найдешевша квартира на ринку оренди нерухомості в Полтаві

Фото: Pexels

У Полтаві пропонують орендувати квартиру за 2 500 гривень

Фото: Pexels

У сьогоднішній ситуації на ринку нерухомості в Україні, коли ціни на оренду квартир у багатьох містах стрімко зростають, важко уявити, що можна знайти недорогий варіант житла. Особливо це стосується міст, які приймають велику кількість переселенців, де попит на квартири та будинки зростає з кожним днем. Проте, у Полтаві українці все ж таки можуть винайняти квартиру за 2 500 гривень на місяць.

Редакція сайту Pro Гроші віднайшла бюджетну нерухомість на платформі з оголошень OLX.

За доволі прийнятну ціну – всього 2 500 гривень на місяць та додатково комунальні послуги – пропонується двокімнатна квартира. Вона має загальну площу в 30 квадратних метрів і знаходиться на четвертому поверсі 5-поверхового будинку. Розташована ця квартира в районі "Полтавського Заводу Бетон Інвест", зі зручною локацією, всього за дві хвилини ходьби від зупинки громадського транспорту.

Важливо зауважити, що ця квартира здається з підселенням. Іншими словами, ви не будете одні в помешканні – з вами будуть проживати інші люди. Вам доведеться ділити спільні приміщення, такі як ванна кімната та кухня.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Найдешевша квартира в Полтаві

Фото: OLX

Найдешевша квартира в Полтаві

Фото: OLX

Найдешевша квартира в Полтаві

Фото: OLX

Автор оголошення вказує, що у квартирі є необхідні меблі та побутова техніка, що забезпечують комфортне проживання. До числа цих речей входять пральна машинка, газова колонка для постачання гарячої води, холодильник, а також електричний чайник і мікрохвильова піч. Варто зауважити, що на фото видно лише старий холодильник, а інші прилади можуть належати іншому квартиранту. Також в кімнаті є старе ліжко, але є можливість замінити його на нове, якщо це необхідно.

Чи вигідніше купувати квартиру в іпотеку, ніж орендувати її

Експертка з нерухомості Вікторія Берещак у коментарі сайту Pro Гроші розповіла, що, якщо людина має фінансову стабільність, може постійно здійснювати на виплати по іпотеці та перший внесок, то кредит може бути вигіднішою альтернативою оренди. В цьому випадку власність над квартирою відкриває ширші можливості.

З орендою житла особа фактично платить аналогічну суму, але за чуже місце проживання, без можливості власності та ризику можливого виселення власником. Однак існують інструменти, як "єОселя", які дозволяють покращити умови оренди, але власність залишається в руках іншої особи. Таким чином, іпотека може бути вигіднішою та перспективною опцією для тих, хто має можливість і бажання стати власником власного житла.

Раніше оглядачка ринку нерухомості розповіла сайту Pro Гроші, як обрати ідеальний будинок. Також ми повідомляли, чи можуть виселити з житла під час війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.