Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Трансферне вікно скоро відкриється: за кого клуб "Челсі" готовий заплатити 100 млн євро

Розповідаємо, за якого форварда будуть боротись англійські клуби під час зимового трансферного вікна

Фото: Pexels

Челсі планує придбати нового форварда

Фото: Pexels

"Челсі" та "Арсенал" без сумніву є англійськими футбольними грандами, але у сезоні 2023/2024 ці клуби зіткнулися з проблемами в атаці. Для розв'язання цих проблем тренерські штаби команд отримають значне фінансування.

Про те, скільки готові заплатити за підсилення команди, повідомляє Daily Mail.

Стало відомо, що під час зимового трансферного вікна один із цих клубів оголосить про новий гучний перехід. Трансферною метою для них став форвард "Брентфорда" та збірної Англії — Айвен Тоуні. Оскільки Маурісіо Почеттіно отримає на цей трансфер 100 млн євро, шансів отримати футболіста у Челсі більше, як і в ситуації з переходом Михайла Мудрика.

Попри те, що 27-річний форвард не виходив на поле з кінця весни через дискваліфікацію за ігри на тоталізаторі, в Лондоні готові заплатити за нього солідні кошти.

Яким авто віддають перевагу українські футбольні легенди

Професійні футболісти отримають чимало привілеїв, окрім статусу та впізнаваності, вони досить солідно заробляють. Особливо якщо грають в іноземних клубах, зокрема європейських. Завдяки своїм статкам, вони можуть дозволити собі доволі дорогі покупки. Люксові авто не є виключенням, топові українські зірки футболу віддають перевагу таким моделям:

  • Андрій Шевченко — Porsche Panamera Turbo вартістю від 200 000 доларів, з унікальним номерним знаком, під яким він колись грав на полі – 0700. Раніше його можна було побачити за кермом Mercedes-Benz, Range Rover і Jeep Grand Cherokee;
  • Сергій Ребров — Aston Martin DB9 з потужним 6-літровим двигуном. Цю модель зняли з виробництва у 2016 році, але залежно від року випуску ціна на таке авто стартує з 40 000 доларів та сягає — 300 000 доларів за найновіші версії;
  • Андрій Пятов — Nissan GT-R вартість якого починається від 120 000 доларів і може сягати вдвічі більшого значення залежно від комплектації;
  • Андрій Ярмоленко — Maserati Quattroporte Sport GT S вартістю 232 000 доларів;
  • Євген Коноплянка — Mercedes-Benz GL63 вартість якої становить 130 000 доларів, що має номінальну потужність 557 к.с та форсований 5,5-літровий двигун;
  • Олег Гусєв — Mitsubishi Outlander, практичний та надійний автомобіль вартість якого в середньому 30 000 доларів, хоча нові моделі коштують дорожче.

Можна також згадати Ярослва Ракіцького, який володіє Porsche Cayenne. Купівля цього авто для спортсмена була ностальгійною, адже його мама бажала синові купити Porsche, коли він стане відомим футболістом. Вартість таких автомобілів починається від 70 000 доларів.

Раніше ми писали, про ТОП-7 самих дорогих українських футболістів, а також який м'яч вважається найдорожчим у світі футболу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.