Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Так успіху ви не досягнете! Негласні правила, яких не варто дотримуватися

Кілька впливових людей порушували ці настанови, і вони вважають, що завдяки цьому їм і вдалося чогось досягти

Колаж: Pro Гроші

Є кілька правил з якими згодні не всі

Колаж: Pro Гроші

В соціумі завжди є негласні правила про які більшість точно знає і намагається дотримуватися. Це те, як треба себе поводити, спілкуватися з людьми і навіть, як досягти успіху. Однак сьогодні ми хочемо вам довести, що насправді з цими правилами згодні не всі. Навіть більше, люди, які досягли чималих висот, категоричні не згодні з цими правилами.

Розповідаємо про правила успіху з якими згодні не всі.

"Не варто перевіряти пошту одразу після того, як прокинулися". Більшість людей говорять, що зранку треба дати мозку прокинутися, приділити час собі і лише потім вже лізти перевіряти пошту. Однак так не вважає генеральний директор Apple Тім Кук. На його думку, саме це заняття допомагає йому підбадьорити та загрузити мозок з самого ранку.

"Не відкладайте нічого на завтра". Ще одне негласне правило, яке нам постійно говорять: "Зроби сьогодні, аби не відкладати на потім". Однак найбагатша людина у світі, засновник інтернет-магазину Amazon.com та аерокосмічної компанії Blue Origin Джефф Безос вважає, що ніколи не можна приймати будь-які рішення ввечері. Якщо проблема виникає після 17:00, то скоріш за все він її відкладе до завтра.

"Не ведіть бізнес з друзями". Як ми памʼятаємо, це все через те, що тоді дружба розпадеться, бо всі пересваряться між собою. Наприклад, засновники Airbnb, а це три друга Брайан Ческі, Натан Блечарчик та Джо Геббія, так не вважають. Їм вдалося спільно створити велику компанію, яка з 2008 року працює на ринку.

"Працюй менше, але продуктивніше". Чомусь нас переконали в тому, що невеликими кроками ми тоді точно зможемо дійти до цілі. Навіть, якщо на це піде багато часу. А от засновник Tesla Ілон Маск точно не з тих, хто хоче працювати менше. Саме ця людина приділяє роботі по 80-100 годин на тиждень, аби перевірити і вдосконалити всі свої проєкти.

"Будьте завжди на звʼязку". Навіть на співбесідах здебільшого говорять, що якщо ви хочете дану посаду, то маєте 24/7 бути на звʼязку. Бізнесмен Річард Бренсон точно не вважає це правило вірним, адже під час особистих чи робочих зустрічей він вимикає всі гаджети, аби зосередитися.

"Концентруйтеся на збільшенні прибутку". Спочатку заробити грошей, а вже потім займатися тим, що вам подобається. Мільярдерка Опра Вінфрі впевнена, що це не вірно, адже досягла всього лише робивши те, що вона любить, а не те, що приносить їй дохід.

Раніше ми розповідали про 5 проблем, які найчастіше заважають українцям знайти роботу під час війни. Сайт Pro Гроші також писав про лайфхаки, які допоможуть пройти співбесіду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.