Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Кому платять 30 000 грн і більше: топ-5 вакансій, де не потрібен досвід роботи

Кожного дня на сайтах з пошуку роботи з’являються нові вакансії, причому нерідко роботодавці розглядають кандидатів без досвіду

Фото: Pexels, НБУ, Thecapital. Колаж: Pro Гроші

П'ять вакансій в Україні, де не потрібен досвід роботи

Фото: Pexels, НБУ, Thecapital. Колаж: Pro Гроші

Середня заробітна плата в Україні становить близько 16 тисяч гривень. Але на великих кадрових порталах можна знайти чимало вакансій з хорошою оплатою праці, зокрема від 30 000 грн на місяць. Причому роботодавці не завжди вимагають від кандидатів значного досвіду чи неймовірних знань.

Сайт Pro Гроші розповідає, кому в Україні без досвіду роботи пропонують зарплату від 30 000 грн.

Топ-5 вакансій для українців без досвіду роботи

  • Менеджер з продажу нерухомості

Іншими словами – рієлтор. Компанії можуть забезпечувати працівників безплатним навчанням, відправляти новачків на завдання з досвідченими рієлторами. Хоча зарплата нестабільна, зазвичай в агенціях платять невелику ставку з відсотками від продажу, або тільки відсотки. Тобто все залежить від працездатності, втім реально за місяць заробляти від 30 000 грн, враховуючи, що менеджери в основному укладають угоди в доларах.

В обов’язки входить вивчення ринку нерухомості, проведення переговорів та угод із клієнтами, консультування з питань оренди/продажу, підбір об’єктів під запит, супровід клієнтів тощо.

  • Менеджер з логістики

Йдеться про оператора в диспетчерському офісі. Компанії забезпечують безплатним навчанням і беруть на посаду лише після успішного проходження. Залежно від місця роботи від кандидата можуть затребувати знання англійської мови.

  • Водій з власним автомобілем

Звісно, наявність своєї машини – не обов’язкова умова, але цей пункт збільшує заробітну плату. Оклад від 30 000 грн зможуть отримувати лише ті водії, які самостійно проводитимуть контроль комплектації автівки та працюватимуть згідно з договором транспортного експедирування.

  • Адміністратор соціальних мереж

Не маючи досвіду, але розбираючись в алгоритмах соцмереж, можна заробляти від кількох десятків тисяч гривен на місяць. Серед важливих навичок – комунікабельність, вміння налагоджувати контакт і швидко вирішувати проблеми. Також бажано бути командних гравцем, тобто вміти працювати в колективі.

  • Консультат з питань фінансового врегулювання

На таку роботу беруть мікрофінансові організації, тобто фірми, які надають мікрокредити. Таких в Україні досить велика кількість, і вони наймають консультантів без досвіду, оскільки навчають специфіці вже на практиці. До обов’язків входять розмови з клієнтами щодо відстрочення виплат, укладання договорів, пролонгація угод тощо.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які скіли треба "прокачати" у 2023 році, щоб за вами полювали роботодавці. Також ми повідомляли, як роботодавцям повернути спеціалістів з-за кордону.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.