Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Думайте на три кроки вперед: як отримати підвищення на роботі

Важливо, щоб керівник бачив ваше бажання, а тому постійно нагадуйте йому про себе

Колаж: Pro Гроші

Розвивати свої навички

Колаж: Pro Гроші

Більшість людей працюють по кілька років на одній роботі, а підвищення так і не отримали. Однак є кілька простих порад, як зробити так, щоб побудувати успішну карʼєру та налаштуватися на успіх.

Розповідаємо, як отримати підвищення.

Налагоджуйте зворотний зв'язок

Постійно проявляйте зацікавленість. Запитуйте у свого керівника про те, що потрібно робити, аби отримати підвищення. Попросіть пораду, як вийти на новий рівень. Надалі робіть все як він скаже.

Однак не будьте нав’язливим. Вставляйте ці запитання так, щоб вони були частиною вашої спільної роботи. Тоді ви зможете зрозуміти й свій рівень, а також що вам потрібно, аби рухатися далі.

Розв'язуйте проблеми вашого шефа

З’ясуйте головні проблеми, з якими має справу ваш керівник, та вирішіть їх. Здається очевидним. Але насправді більшість начальників не хочуть слухати ваші стратегічні концепції у таких питаннях. Їм потрібне одразу розв'язання проблеми.

Думайте на три кроки вперед

Ніхто з нас не знає, де працюватиме через кілька років. Тому вам необхідно розвивати свої навички вже зараз. Вони вам допоможуть заслужити підвищення не лише на теперішній посаді, але й інших нових позиціях. Використовуйте теперішню роботу як тренування для наступної.

Не бійтеся зійти з загальноприйнятого шляху. Це виділятиме вас і тоді ви зможете побачити значно цікавіші можливості.

Просіть підвищення

Важливо, щоб керівник бачив ваше бажання. Тому постійно нагадуйте йому про себе. Не треба себе недооцінювати й тоді ваші старання точно будуть помічені.

Будьте реалістами

Якщо єдиний спосіб здобути підвищення — отримати посаду вашого шефа, а він нікуди йти не збирається, доведеться рухатися далі.

Якщо ваш теперішній план не працює і в цій компанії у вас нічого не виходить, змініть платівку й ідіть туди, де ви реально зможете перемогти. Працюйте там, де вас цінуватимуть.

Які спеціалісти можуть втратити роботу після війни

Раніше ми писали, що такі професії як касири, продавці, операціоністи у банках вже не користуються великим попитом, як до початку повномасштабної війни. Це пов'язано з тим, що зараз багатьом людям зручніше користуватися онлайн-банкінгом, замовляти речі через інтернет-магазини, а розраховуватись в супермаркетах на касах самообслуговування.

Раніше ми розповідали, як гібридна робота працівників вплинула на компанії. Також ми писали, яку роботу пропонують українцям з дітьми в Польщі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.