Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Приват24 можна отримати гроші від міжнародних організацій: як це зробити

Через ПриватБанк українці вже отримали допомогу на суму понад 15 млрд гривень

Колаж: Pro Гроші

Гроші можна отримати цілодобово

Колаж: Pro Гроші

Відтепер ви можете отримати допомогу від міжнародних гуманітарних організацій через Приват24 в режимі 24/7, службу клієнтської підтримки 3700 та мережу терміналів самообслуговування.

Про це пише НВ.

Як повідомив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, через ПриватБанк українці вже отримали допомогу на суму понад 15 млрд гривень.

"Банк задля безпеки клієнтів радить отримувати перекази через Приват24 — виплата переказів грошової допомоги від міжнародних організацій здійснюється автоматично на картку", – зазначив Мусієнко.

У банку можна отримати допомогу майже від усіх міжнародних організацій.

Якщо ви отримали sms з MTCN-кодом Western Union від міжнародних організацій ВПП ООН, УВКБ ООН, UNICEF, то переказ можна отримати через:

  • Приват24 (мобільний додаток або сайт);
  • 3700;
  • чат-онлайн;
  • банкомат;
  • термінал самообслуговування банку.

Отримати грошову допомогу через платіжну систему PrivatMoney від УВКБ ООН, Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ), Товариства Червоного Хреста(ТЧХУ), Підрозділу Міжнародної Федерації HANDICAP та інших можна у:

  • відділенні Приватбанку;
  • зателефонувавши на підтримку 3700;
  • у Приват24.

ПриватБанк змінить умови видачі валютної готівки

ПриватБанк пообіцяв своїм клієнтам збільшити обсяг валютної готівки, яку можна буде отримати зі свого рахунку.

Як відомо, ПриватБанк на початку вересня заявив про скорочення видачі готівки до 1 тис. доларів та 1 тис. євро на день. Клієнти скаржилися, що ПриватБанк відхиляє запити на замовлення доларів.

У банку заявили, що наразі існують проблеми із доставлянням готівки з-за кордону. А такі обмеження назвали "тимчасовими". Водночас, клієнти зіштовхнулися з тим, що змушені щодня ходити у відділення банку, як на роботу, щоб зняти гроші з валютного рахунку. Крім того, валютні вкладники не мають права скористатися окремим вікном банку, а змушені стояти у загальних чергах.

"Вже найближчим часом ПриватБанк забезпечить відділення необхідними для задоволення зростаючого попиту обсягами валютної готівки", – повідомили менеджери банку 26 вересня.

Нагадаємо,через війну ПриватБанк відмовляє клієнтам у популярній послузі. Також ми писали, що ПриватБанк попередив про небезпечний фішинговий сайт.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.