Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Monobank оновлення – як українцям "натрусити" гроші для ЗСУ перед Новим роком

У мобільному застосунку банку з'явилася новорічна ялинка, з якої можна витрусити донат для військових

Фото: Monobank. Колаж: Pro Гроші

В Monobank з'явилася популярна функція

Фото: Monobank. Колаж: Pro Гроші

У мобільному застосунку Monobank з'явилася "новорічна ялинка", за допомогою якої можна задонатити на ЗСУ.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський у Telegram.

Він розповів, що знайти ялинку у додатку, можна зробивши два свайпи праворуч на головному екрані

"Ми зробили новорічну Ялинку, щоб наші клієнти, могли відчути хоч трохи новорічного настрою. Але усі повинні пам'ятати завдяки кому ми зустрічатимемо цей Новий рік", – написав Гороховський.

Як "користуватися" ялинкою

За кожні 20 секунд трусіння телефоном, на екрані з ялинкою, ви витрусите трохи коштів на ЗСУ. А якщо зможете та захочете, то й додасте власних у Банку, на яку можна перейти за посиланням.

У кого не з'явилася ялинка, потрібно перевірити, чи встановлена остання версія Monobank. І якщо все одно ні – вивантажте застосунок (свайп аут) або розлогіньтеся і знову залогіньтесь.

Максимальна кількість тих, хто одночасно тряс ялинку, станом на 14:00, становила 1135 клієнтів.

За дві години після запуску цієї функції українці витрусили та зібрали в Банку вже майже 1,5 мільйона гривень.

На що витратять зібрані гроші?

По закінченню акції, п'ятого січня, усі ялинкові гроші, та гроші з Банки "Довгі РУКи ТРО" будуть передані до фонду Повернись Живим.

"У мирний час усі витрушені з ялинки гроші ми розіграли б серед учасників, а тепер віддамо їх на допомогу ЗСУ", – пояснив Гороховський.

Monobank приєднується до збору фонду Повернись Живим "Довгі РУКи ТРО" на придбання розвідувально-ударних комплексів (РУК) для бригад територіальної оборони ЗСУ.

Водночас, серед усіх, хто витрусить кошти, або додасть свої у Банку, розіграють 100 ексклюзивних календарів-стікерів від Повернись Живим за підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Реакція українців

Серед користувачів нова функція Monobank викликала багато жартів та обговорень. Дехто влаштував змагання зі своїми близькими – хто більше натрусить.

Також українці почали вигадувати креативні ідеї, як натрусити ще більше грошей.

Загалом ідея із таким способом зібрати гроші для ЗСУ українцям сподобалася. Вони активно беруть участь у цій ініціативі .

Раніше ми писали, що в Monobank з'явилася опція на випадок відключення світла. Також ми пояснювали, як через перевипуск карти Monobank можуть зникнути гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.