Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У клієнтки ПриватБанку не вийшло зняти гроші перед Новим роком – що сталося

Забрати готівку з банкомату клієнтці завадила служба інкасації

Фото: my.rv.ua, ФБ ПриватБанк. Колаж: Pro Гроші

Українка не отримала гроші через службу інкасації

Фото: my.rv.ua, ФБ ПриватБанк. Колаж: Pro Гроші

Проблеми з банкоматами ПриватБанку продовжують спричиняти незручності українцям. Проте не тільки відключення електроенергії впливають на затримки з отриманням особистих фінансів, але й процедура інкасації.

Свою історію розповіла пані Марія на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Як уточнила мешканка Полтави, вона знімала у банкоматі кошти з карти. На мобільний телефон прийшло повідомлення SMS про списання грошей з рахунку, тож залишалося тільки дочекатися відрахування купюр установкою та забрати їх. Але в цей час під’їхала служба інкасації, зайшла у приміщення, де розташовувалися три банкомати, та розпочала роботу.

Як зауважила користувачка, до людей, які стояли у черзі, підійшов співробітник служби інкасації та на підвищених тонах почав вимагати, щоб ніхто не торкався банкоматів. При цьому жоден українець не здійснював операцій на установках, тож вимога виглядала дивною. Але пані Марія хотіла забрати кошти, які видала установка, адже на головному екрані висвітлювалася інформація про необхідність отримати фінанси й завершити процедуру.

"Він кричав на мене, ображав, що мені повилазило, що вони працюють. Але ж я вже почала знімати гроші до їхнього приїзду і повторюсь – навіть повідомлення прийшло на телефон, що кошти списалися", – зауважила клієнтка ПриватБанку. В результаті – свої купюри жінка так і не отримала, оскільки не хотіла вступати у сварку зі службою інкасації.

Тепер їй доведеться чекати на результати перевірки. При цьому свої фінанси вона отримає не одразу, а протягом 14 днів. Нагадаємо, що чимало українців скаржаться на довгий час очікування: навіть написавши заяву на повернення, коли кошти залишилися в банкоматі, а з карти сума вирахувалася, доводиться кілька тижнів чекати на результати інкасації.

Що відповіли у ПриватБанку

Вкотре співробітникам фінансової установи доводиться пояснювати клієнтам, що робити у випадку затримки в поверненні коштів. На жаль, ПриватБанк не поспішає модернізувати власну систему, тому людям не зараховують втрати протягом тижнів, хоча обіцяють виконати транзакцію за кілька днів. Полтавчанці на відгук відповіли наступне:

"Ми дуже шкодуємо, що робота інкасаторів призвела до цього непорозуміння. Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників. Проаналізувавши ситуацію, ми проведемо відповідну роботу з колегами, щоб уникнути повторення подібних випадків. За результатом додатково вас повідомимо".

До речі, в одному з відгуків українка розповіла, як пенсіонерку попросили заплатити більш як 800 грн, щоб отримати допомогу в поверненні грошей. Помилка сталася через збій в електропостачанні. Але клієнтка залишилася без очікуваної допомоги, оскільки не погодилася платити співробітникам ПриватБанку.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що клієнти ПриватБанку можуть лишитися без популярної послуги. Також ми повідомляли, що ПриватБанк запустив важливу офлайн-послугу для бізнесу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.