Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Так не буває! Гарік Корогодський розповів, як заробив кілька мільйонів за день

Ще одіозний бізнесмен розповів, як йому вдалося заробити кілька мільйонів за один день і зізнався, чи міг отримати більше

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Бізнесмен розповів, як продава ТЦ у центрі Києва

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Є люди, які мріють заробити свій мільйон доларів впродовж усього свого життя. Натомість бізнесмену Гаріку Корогодському за один день вдалося заробити понад 4 мільйонів доларів.

Про це він розповів в інтерв'ю Youtube-каналу ВОЛОШИН.

За його словами, ці гроші він заробив, коли продав ТЦ "Глобус" над Майданом Незалежності у Києві

"Сам процес продажу тривав десь рік, але документи підписали миттєво, за день. Це 5 мільйонів доларів. Я заплатив податки і десь 4 мільйони у мене залишилось", — розповів він.

Корогодський також пояснив, чому заробив саме таку суму, а не на більшу.

"Є така схема володіння, за якою прибуток української сторони, тобто моя доля – 5 мільйонів доларів", — пояснив бізнесмен.

Додамо, що ТЦ "Глобус" був проданий Гаріком Корогодським у 2007 році, а об'єкт став власністю інвестиційної компанії London & Regional Properties із Великої Британії.

Що відомо про ТЦ "Глобус"

Його відкрили у 2002 році під час святкування Дня міста Києва. Площа першої черги ТЦ становила майже понад 18 тисяч кв. м. Об'єкт розмістився на Майдані Незалежності розпочав свою роботу через рік після реконструкції його наземної частини.

У 2007 році торговий центр викупила інвестиційною компанія London & Regional Properties. Ця угода стала однією з найбільших на ринку торговельної нерухомості Києва.

Станом на зараз "Глобус" займає територію у 35 тисяч кв.м, на якій працюють понад 200 магазинів.

На чому заробляє Гарік Корогодський

Магазин Gara. Тут можна придбати ексклюзивні, але дуже дорогі аксесуари. Щоб потрапити в магазин, потрібно записатись на сайті, а також:

  • отримати повідомлення про час відвідування;
  • отримати кодове слово для входу.

ТРЦ Dream Town. Найбільший спільний проєкт Корогодського та партнерів. ТРЦ має дві лінії та поєднує в собі:

  • магазини;
  • бари;
  • ресторани;
  • кінотеатр;
  • боулінг;
  • аквапарк.

У рік Корогодський заробляє близько 32 мільйонів доларів, здаючи в оренду площі одного з найбільших торгових центрів столиці.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Ще ми писали, чи вдається заробляти під час війни українським акторам.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.