Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сайт Pro Гроші потрапив до топ-20 фінансових блогів України

Журналісти запевняють, що під час складання рейтингу вони керувалися результатами пошуку в Інтернеті

Фото: Pro Гроші

Pro Гроші опинилися на сьомій сходинці рейтингу

Фото: Pro Гроші

Сайт Pro Гроші потрапив до рейтингу найпопулярніших фінансових блогів України. Ресурси, які є у списку, допомагають українцям самотужки опановувати знання про кошти, особистий бюджет та способи примноження доходів.

Цей рейтинг склав сайт Financer.ua.

Як формували рейтинг

За словами журналістів, під час створення матеріалу вони керувалися результатами пошуку в Інтернеті. Автори зазначають, що місця у списку розподілені без жодних упереджень та оціночних суджень, за алфавітним порядком: спочатку онлайн-ресурси, потім – персональні блоги.

Pro Гроші на сьомій сходинці рейтингу

Сайту Pro Гроші опинився на сьомій сходинці рейтингу найкращих фінансових блогів у 2023 році. Ось, що кажуть про наш ресурс колеги:

Молодий новинний ресурс про фінанси в Україні. На сторінках сайту можна знайти цікаві матеріали у розділах "Фінанси", "Економіка", "Бізнес", "Кар’єра" та "Нерухомість". Наприклад, на ресурсі розповідають про актуальні курси валют та золота, про комунальні платежі, про призначення субсидії та ін... Також проводяться дослідження на тему, як держава витрачає кошти, як отримати субсидію, та розглядається вектор розвитку ринку нерухомості.

Платформа Pro Гроші вчить, як правильно заробляти, накопичувати та витрачати кошти. Зручний та актуальний ресурс для свідомих українців, які хочуть контролювати свої фінанси, – йдеться в матеріалі Financer.ua.

Крім того, до рейтингу потрапили інші сайти та блоги:

  • BANKCHARTua – онлайн-проєкт компанії ""Простобанк Консалтинг" охоплює величезний обсяг цінної інформації. Про кредити й депозити, грошові перекази, курси традиційних валют, крипти й металів, діяльність банків, комунальні платежі, тарифи на зв’язок;
  • iPlan.ua – консалтинговий онлайн-проєкт партнерства iPlan, яке зараз налічує 5 партнерів та 11 фінансових планерів;
  • Finance.ua – фінансовий портал, який позиціюється як "фінансовий супермаркет". Пропонує корисну інформацію про кредитні та депозитні продукти, страхові та банківські послуги, курси валют, гарячі новини світу фінансів, дослідження та огляди;
  • Financial Club – тут можна прочитати про кредитні продукти, інвестиції та страхування, знайти актуальні рейтинги українських банків;
  • FiFi Finance Україна – контент блогу спрямований на покращення фінансової грамотності. Тут можна дізнатися, як заробляти, заощаджувати та інвестувати кошти, знайти статті про позитивне фінансове мислення і розвиток здорового ставлення до грошей;
  • Finmap – статті блогу допомагають порозумітися з власними фінансами, опанувати тонкощі управлінського обліку, вивчити досвід інших компаній та успішно запровадити нові інструменти;

Крім онлайн-ресурсів, до рейтингу ввійшли персональні блоги Юлії Баткалової, Олександри Грудзевич, Євгена Зубковського, Сергія Мікулова, Ольги Мороз тощо.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як оподатковують доходи українців і скільки вираховують з кожної зарплати. Також ми повідомляли, що у засновника криптобіржі-банкрута FTX конфіскували чималу суму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.