Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк змінив процес реєстрації клієнтів: що тепер робитимуть українці

Тепер стати клієнтом фінустанови простіше, бо можна швидко здійснити процес ідентифікації

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк дозволив інтегрувати документи з Дії

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Державний ПриватБанк повідомив про зміни в процесі ідентифікації нових клієнтів. Щоб зареєструватися в додатку "Приват24" і користуватися цифровими картками, потрібно внести особисті дані. Тепер це зробити зручніше та швидше.

Деталі повідомила пресслужба банку в Telegram.

Чи не кожен новий користувач послуг стикався з ситуацію, коли реєстрація займає довгий час, бо доводиться вручну заповнювати поля з персональною інформацією. Але ПриватБанк інтегрував функцію обміну документами з додатком "Дія". Тож нові клієнти можуть встановити програму на мобільний телефон і підтягнути все необхідне.

Як тільки ідентифікація завершиться, людина зможе повною мірою використовувати Digital-картку і всі функції Приват24. Спрощення дозволяє ще більше цифровізувати процедуру реєстрації та зменшити бюрократичну тяганину. Особливо якщо процес виконує співробітник фінустанови у відділенні.

Зауважимо, що українці повинні періодично актуалізовувати персональну інформацію, зокрема після закінчення терміну дії якогось документу. Щоб зробити це в додатку, варто самостійно заповнити особисті дані у відповідному полі, вибрати з переліку необхідний документ, сфотографувати його (освітлення має падати рівномірно для кращої чіткості, краї не повинні обрізатися камерою), вказати адресу реєстрації та/або проживання, зазначити соціальний статус і підписати анкету. Результати перевірки надходять протягом доби в якості push-повідомлення.

Чому ПриватБанк може заблокувати вашу картку

Часто клієнти скаржаться на безпричинне закриття доступу до рахунку. Втім користувачі не знають правил банку, через що неправильно послуговуються картками. Наприклад, якщо українець не зареєструвався в Реєстрі волонтерів, але збирає гроші на допомогу військовим і ВПО на власну картку, то ПриватБанк може заблокувати за подібну діяльність.

Фінансовий моніторинг виявить збільшення транзакцій та вимагатиме підтверджувальних документів про джерела надходжень і шляхи витрат. Якщо не отримає необхідні докази, то, послуговуючись регламентом, відмовить в обслуговуванні. Тож українцям варто заздалегідь відкрити рахунок ФОП і через нього проводити волонтерську діяльність. Адже дуже важко домогтися рішення про розблокування, особливо у випадку наявності великих сум, про які неможливо відзвітувати

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк розірвав договір з клієнтом і відправив до поліції. Також ми повідомляли, що ПриватБанк змінив ліміти видачі готівки в касах, і розповідали, скільки валюти тепер можна замовити.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.