Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Порядок в усьому: топ-5 додатків для планування бюджету

Розповідаємо про найзручніші додатки, які допоможуть вести бюджет і контролювати витрати

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Топ-5 додатків для планування бюджета

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Щоб з упевненістю ввійти у новий рік, радимо спланувати персональний бюджет. Це допоможе вам оптимізувати витрати й збільшити заощадження.

Сайт Pro Гроші зібрав добірку найзручніших додатків, які допоможуть вести бюджет і контролювати витрати.

Топ-5 додатків для фінансового планування

1. Monefy

Це простий і зручний застосунок для контролю бюджету. У налаштуваннях можна вибрати період, за який застосунок вестиме облік ваших фінансів: день, тиждень, місяць або рік.

Усі витрати представлені у вигляді кругової діаграми, яка розділена на категорії витрат: житло, здоров’я, їжа, зв’язок, кафе, одяг, подарунки й інше.

Необхідно вручну вводити свої доходи та витрати, після чого Monefy рахує ваші витрачені кошти у відсотковому співвідношенні. У центрі діаграми завжди показано актуальну цифру ваших витрат і доходів.

Завантажити: IOS, Android.

2. Money Lover: Expense Manager

Цей застосунок допомагає не тільки відслідковувати, на що ви витрачаєте кошти, а також дозволяє встановити ліміт витрат на день. Якщо ви досягли ліміту, Money Lover надсилає сповіщення.

У програмі можна планувати витрати на майбутній період і дивитися на завершені плани вашого бюджету.

Крім цього, у Money Lover можна створювати фінансову мету та слідкувати за своїми накопиченнями.

Також ви можете підключити до додатку свої банківські рахунки, що допоможе вам автоматично оновлювати баланс рахунку, ваші доходи та витрати.

Завантажити: IOS, Android.

3. Good Budget

Застосунок відрізняється від інших тим, що пропонує скласти фінансовий план на місяць. Протягом місяця програма показує, чи вдається вам дотримуватися поставленого плану. Як й інші застосунки, Good Budget веде облік ваших фінансів у вигляді кругової діаграми, яка розподілена на різні категорії витрат.

Завантажити: IOS, Android.

4. Bills Monitor

Bills Monitor нагадує про регулярні виплати: спортзал, інтернет, комунальні або оренда житла. Ви можете внести всі свої регулярні платежі в програму й більше не тримати їх у голові, тому що застосунок надсилатиме нагадування про платіж. Витрати на регулярні платежі також показані у вигляді кругової діаграми та розподілені на зручні категорії.

Завантажити: IOS, Android.

5. Expensify

Цей застосунок зручний тим, що дозволяє на ходу сфотографувати рахунки в магазинах або кафе. Суму рахунку він автоматично вносить у необхідну категорію витрат. Така функція корисна в тому разі, якщо у вас накопичується багато чеків, які забуваєте вносити у витрати бюджету або коли подорожуєте.

Завантажити: IOS, Android.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як підготувати дитину до фінансової незалежності в дорослому житті. Також ми розповідали, у що не варто вкладати гроші в 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.