Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Подарунки до Дня вчителя 2023: небанальні ідеї та ціни

Розповідаємо про те, що точно сподобається вчителю як подарунок в цей день

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Для вчителів існують різні подарунки

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

1 жовтня в Україні відзначають День вчителя. Саме в цей день учні вітають своїх викладачів, а іноді навіть радують їх подарунками, аби продемонструвати свою вдячність.

Сайт Pro Гроші розповідає, що можна подарувати вчителю та скільки це буде коштувати.

Набір кави чи ароматного чаю у привабливому святковому пакуванні. Це буде досить добрим подарунком для викладача, а особливо враховуючи наближення холодів. Такий набір вам обійдеться у 259 гривень.

Набір сухофруктів або ексклюзивного шоколаду, які порадують вчителя нестандартними смаками. За це ви заплатите від 290 до 346 гривень.

Кімнатна рослина, що додасть краси та затишку в класній кімнаті. Наприклад, можна подарувати кавове дерево, яке гарно стилізоване. Такий подарунок буде завжди нагадувати про тих, хто його зробив. А обійдеться він у 339 гривень.

Палантин або вишукана шаль в привабливому подарунковому пакуванні. Такий подарунок коштуватиме близько 390 гривень. Однак загалом його ціна може коливатися, адже залежить від матеріалу, пошиття, дизайну тощо. Також можна подарувати шаль саме того виробника, який подобається вчителю.

Сертифікат до книжкового магазину, який дозволить вчителю обрати книги на свій смак. Ціна може бути різною. Наприклад, найдешевший сертифікат коштує 199 гривень, а от за найдорожчий ви віддасте 10 000 гривень.

Портрет вчителя. Цей подарунок стане точно особливим. Ви можете замовити його в художника або навіть видрукувати фото на полотні. Це вам обійдеться від 170 гривень.

Фотоальбом із зібраними фотографіями учнів вашого класу, який створить незабутню пам’ять про роки навчання. За нього ви заплатите близько 338 гривень. Видрукувати фото коштуватиме 5 гривень за одне. А от те, скільки їх буде, вирішувати лише вам.

Набір гарного та практичного посуду, який буде корисним в повсякденному житті. Коштує він 710 гривень. Але ціна може змінюватися залежно від набору, матеріалу, з якого він зроблений тощо.

Гарна аромалампа, що допоможе створити атмосферу затишку вдома за 385 гривень. На додачу ви також можете купити аромаолію.

Набір якісних записників, що стане незамінним помічником в їхній роботі. Наприклад, 4 штуки вам обійдуться у 230 гривень.

Як зміниться заробітна плата вчителів в Україні

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров анонсував збільшення базової ставки для працівників освіти. При цьому він повідомив про скасування надбавок, оскільки система доплат для вчителів у країні стала надто складною.

Нова система передбачає підвищення базової ставки, яка стане домінуючою частиною заробітної плати вчителів. Решта оплати буде складатися з різних видів доплат. Планується впровадження цієї системи вже з вересня наступного року.

Раніше ми повідомляли, за що вчителі можуть отримати премію. Також ми писали, як стати вчителем-методистом та яку зарплату вони отримують.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.