Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Побачення на День закоханих – як порадувати партнера та скільки це коштуватиме

Такі рандеву точно порадують вашого партнера, адже ми зібрали приклади на будь-який смак

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Ви можете створити побачення мрії

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

День всіх закоханих не за горами, а тому саме час подумати над найкращим побаченням. Головне, щоб цей день подарував вашій коханій людині купу хороших емоцій і, звісно, не "зʼїв" весь ваш бюджет.

Сайт Pro Гроші зібрав для вас варіанти побачень на 14-те лютого.


Спортивне побачення

Така зустріч порадує вас і вашого партнера, якщо ви любите спорт. Для цього варто придбати подарунковий сертифікат на двох. Він коштує в середньому 550 гривень.

Звісно, що без роликів не обійтись, тому варто купити і їх. За одну пару ви віддасте близько 1 500 гривень. Букет рожевих троянд стартує від 699 гривень. Додаємо все разом, але за умови, що ви купуєте дві пари роликів, і все разом виходить 4 249 гривень.

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко
Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко


Побачення з улюбленого фільму

Доволі часто в кіно режисери створюють сцену, де двоє закоханих прогулюються верхи на конях на фоні заходу сонця. Але у вас є всі шанси повторити цю сцену вжитті. Наприклад, прогулянка на конях для двох вам обійдеться у 1 600 гривень.

Тварин теж треба порадувати та придбати їм смаколики. Вони коштуватимуть 155 гривень. І, звісно, аби памʼятати цей день якомога довше, то варто зробити фото на памʼять. Однак ви його можете зробити безплатно на свій телефон. Якщо все підсумувати, то побачення вам обійдеться у 1 755 гривень.

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко
Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко


Танцювальне побачення

У День закоханих можна навіть чомусь навчитися з вашим партнером. Майстер-клас з танців точно подарує вам купу емоцій, про які ви ще не раз згадаєте. Саме тому можна придбати сертифікат для двох. Він коштує в середньому 1 100 гривень.

Для такого роду занять краще мати зручний одяг. Він вам обійдеться безплатно, адже зручний одяг кожен може знайти у своїй шафі. Також бажано мати танцювальне взуття — чоловіче та жіноче, яке разом коштуватиме до 1 000 гривень. У сумі виходить, що таке побачення обійдеться у 2 100 гривень.

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко
Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко


Вечір кіно

Якщо ваш партнер — ще той кіноман, то тут з вибором побачення буде досить просто. Перегляд фільму точно порадує його або її. Наприклад, сеанс романтичного фільму всіх років "Титанік" обійдеться від 110 до 210 гривень.

На місці ви можете придбати одразу попкорн за 100 гривень та 3D окуляри за 20 гривень, аби перегляд був ще цікавіший. Також букет рожевих троянд стартує від 699 гривень. Загалом за побачення ви віддасте 1 029 гривень.

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко
Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко


Класичне побачення

Якщо ви не хочете видумувати щось нове, то завжди можна повернутися до перевірених варіантів. Наприклад, у такому випадку свого партнера варто приємно здивувати смачною вечерею в італійському ресторані, яка вам обійдеться в середньому у 2 000 гривень.

Далі теж можна піти за класикою та придбати букет рожевих троянд, мінімальна ціна якого 699 гривень. Звичайно ж, що для такого вечора необхідна сукня, ціна якої стартує від 1 000 гривень, та чоловічий костюм, за який ви можете віддати від 2 000 гривень. Якщо все додати разом, то бачимо, що такий вечір вам обійдеться у 5 699 гривень.

Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко
Колаж: Pro Гроші/ Дар'я Давиденко

Побачення – завжди приємно. Однак памʼятайте, що неважливо скільки воно коштує. Важливо, аби кохана людина була поруч, а вам разом було затишно.

Раніше ми вже писали про те, хто має купувати дорогі подарунки та топ бюджетних подарунків коханим на 14 лютого.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.