Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ламати голову більше не потрібно: топ бюджетних подарунків коханим на 14 лютого

Щоб порадувати коханого/кохану на свято, не обов’язково витрачати значні суми та купувати дорогі подарунки

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Що подарувати коханій людині 14 лютого

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

На День святого Валентина хочеться зробити приємне близькій людині, бачити її посмішку на обличчі, порадувати хорошим презентом. Часто в парі панує думка, що дорогий подарунок – запорука великих почуттів і сильного кохання. Стереотипи також формують соціальні мережі, де 14 лютого стрічка заповнена фото/відео величезних букетів, дорогих парфумів, вечері в елітному ресторані тощо. Але ж стосунки не можна втримати на грошах: дійсно кохана людина буде рада будь-якому знаку уваги, головне – підібраному спеціально під потреби і вподобання.

Сайт Pro Гроші розповідає, що можна подарувати на День святого Валентина, якщо бюджет – до 500 грн.

Недорогі подарунки для дівчат

Що перше спадає на думку, коли вигадуєш подарунок для коханої дівчини або дружини на 14 лютого? Хлопці не завжди намагаються небанально підійти до вибору, тож зазвичай вітають зі святом букетом троянд або інших улюблених квітів. Ще один стандартний презент – прикраси на будь-який смак, від підвісок і браслетів до оригінальних заколок.

А хтось не намагається відкрити Америку та вгадати, що сподобається коханій. Такі хлопці прямо запитують, який подарунок дівчина хоче отримати на День святого Валентина. Звісно, підхід мінімізує ризики, але вбиває романтику та відчуття сюрпризу. Якщо довго не можете вирішити, що купити, при цьому маючи в гаманці дуже обмежену суму, рекомендуємо поглянути на наш список топ-10 подарунків для дівчат до 500 грн.

  1. Сертифікат в магазин косметики.
  2. Парні браслети з недорогоцінних металів.
  3. невелике світлодіодне дзеркало для макіяжу.
  4. Сертифікат на фотосесію.
  5. Банний халат.
  6. Ароматизована сіль для ванни.
  7. Шоколадний бокс.
  8. Органайзер для білизни чи косметики.
  9. Набір екзотичних спецій.
  10. Подушка-антистрес.

Що подарувати хлопцеві

14 лютого – свято обох в парі, тому обирати подарунок має не тільки хлопець. Дівчині апріорі легше визначитися, втім у них теж виникають складнощі, пов’язані з банальністю варіантів. Погодьтеся, набір шкарпеток або комплект для гоління хоч і стануть в нагоді, проте не зможуть викликати здивування та щире задоволення. Адже придбати туалетні принади можна у звичайний день, тоді як побалувати себе виходить не завжди.

Дівчатам на замітку – хороші варіанти подарунків на День святого Валентина для хлопця/чоловіка, які не проб’ють діру в бюджеті, але залишать приємне враження і подяку.

  1. Підставка для ноутбука.
  2. Гаманець або ключниця з гравіюванням.
  3. Термочашка.
  4. Настільна гра для компанії.
  5. Підставка для чашки з підігрівом.
  6. Ланчбокс з оригінальним дизайном.
  7. Чохол для телефона.
  8. Чекова книга бажань.
  9. Статусна ручка з блокнотом.
  10. Разовий сертифікат на масаж.

Кожна людина індивідуальна, має власні смаки, бажання, вподобання, стиль життя і захоплення. Але завжди можна підібрати універсальні варіанти, які точно знадобляться у повсякденності та водночас принесуть не лише практичну користь, але й естетичну насолоду.

Раніше сайт Pro Гроші писав про найкращі подарунки колегам і керівнику від 100 грн. Також ми повідомляли про топ-5 подарунків під час війни, про які не забудуть.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.