Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Пенсійні посвідчення не випускатимуть в Ощадбанку: що робити пенсіонерам

Ощадбанк повідомив про припинення випуску електронних пенсійних посвідчень

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Пенсіонерам відкриють нові карти

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк припинив випуск електронних пенсійних посвідчень. Водночас пенсіонерам, які мали таке посвідчення, відкриють нові карти.

Про це повідомила служба підтримки Ощадбанку на порталі Мінфін.

Так, один з клієнтів банку запитав, що робити, якщо термін дії його посвідчення спливає.

"Термін дії картки (електронного пенсійного посвідчення) незабаром спливає, а точніше 11/22. Підкажіть, будь ласка, скільки я ще можу користуватися цією карткою, і що необхідно зробити, щоб її перевипустити?" – написав клієнт.

В Ощадбанку йому відповіли, що нового перевипуску електронних пенсійних посвідчень не буде. Натомість пенсіонерам замовлять нові пенсійні картки.

"Після закінчення терміну дії електронного пенсійного посвідчення, вам буде відкрито нову пенсійну картку. Відповідно, зараз ви можете користуватися своєю карткою до останнього дня листопада місяця. Для детальної перевірки, чи не була вам замовлена автоматично нова пенсійна картка, рекомендуємо зателефонувати з вашого фінансового номера телефону у контакт центр за номером 0800-210-800", – відповіли в Ощадбанку.

Скрін: Мінфін

Зміни для клієнтів Ощадбанку

Ощадбанк попередив своїх клієнтів про зміну тарифів у майбутньому та інші нововведення, які стосуватимуться платіжних карток "ПРОСТІР".

Зміни торкнуться тарифів за обслуговування поточних рахунків. Клієнти зможуть знімати гроші готівкою з карток "ПРОСТІР" одночасно з проведенням операції оплати через POS-термінал на касах торгово-сервісних підприємств.

Також ми розповідали, що отримати готівку на касі тепер може кожен власник карток "ПРОСТІР" в Ощадбанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.