Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ощадбанк запроваджує зміни для деяких клієнтів – чого чекати у жовтні

В Ощадбанку поки не розкрили усіх подробиць майбутніх нововведень

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк приготував зміни не для всіх

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк попередив своїх клієнтів про зміну тарифів у майбутньому та інші нововведення, які стосуватимуться платіжних карток "ПРОСТІР".

Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

Зазначається, що зміни торкнуться тарифів за обслуговування поточних рахунків. Клієнти зможуть знімати гроші готівкою з карток "ПРОСТІР" одночасно з проведенням операції оплати через POS-термінал на касах торгово-сервісних підприємств.

Ця послуга тарифікуватиметься за старими тарифами фінустанови. Нові правила почнуть діяти з 24 жовтня, а ознайомитись із тарифами за вашою карткою можна тут.

Окрім цього, у прес-службі розповіли, що вони розширюють перелік послуг, які надає клієнтам Контакт-центр, однак подробиць не розкрили.

Що таке картки "ПРОСТІР"?

Ці картки випускаються українськими банками до рахунку клієнта і працюють як і решта карток, ними можна здійснювати будь-які платіжні операції на території України:

  • розраховуватися у торговельних мережах;
  • робити покупки в Інтернеті;
  • знімати готівку в банкоматах, через термінали та на касах магазинів;
  • переказувати кошти з картки на картку.

Стати власником такої картки можна у будь-якому українському банку. Для цього можна відвідати відділення або оформити "ПРОСТІР" онлайн, у мобільному додатку.

Банки повертаються

Після успішної операції ЗСУ з деокупації Харківської області на звільнені території почало повертатись життя.

Вже у вересні туди почали повертатися банки, першими стали Ощадбанк та ПриватБанк. Поки у містах відкриють не всі відділення, тож за змінами треба уважно слідкувати.

Про те, де вже працюють вищезазначені банки, дивіться в нашому матеріалі.

Раніше ми писали, як поповнити картку ПриватБанку за кордоном і розповідали, яким способом українці частіше розраховуються у супермаркетах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.