Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Обмеження ПриватБанку: що важливо знати українцям про зняття готівки

Пропонуємо розглянути основні нюанси, які стосуються обмежень та лімітів при виведенні грошей з банку

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк встановив ліміти на зняття готівки у банкоматі

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Послугами ПриватБанку користуються багато українців. Однією з найпопулярніших є зняття готівки у банкоматах. Проте фінансова установа встановила певні ліміти, про які потрібно знати усім громадянам.

Сайт Pro Гроші розбирався, скільки українці можуть знімати готівки у банкоматах ПриватБанку.

Яку суму грошей можна знімати у банкоматах ПриватБанку

Згідно з політикою ПриватБанку, клієнти мають можливість знімати до 100 000 гривень на добу зі свого рахунку. Однак, важливо пам'ятати, що цю суму не можна одразу вивести в повному обсязі.

Для зручності ліміт зняття розподілено на чотири частини. Кожні три години можна знімати по 20 000 гривень. Це означає, що зняти максимальну суму грошей можна за 15 годин.

Якщо ви бажаєте зняти готівку з рахунку ПриватБанку в іншому банкоматі, то тут діють аналогічні обмеження. Тож за одну транзакцію ви можете зняти до 20 000 гривень. Якщо ж потрібно вивести більше, то ви зможете це зробити через три години.

Фінансова установа також надає можливість знімати готівку зі свого рахунку без картки. Проте, і в цьому випадку існують обмеження. За 24 години ви можете зняти до 20 000 гривень, розподіляючи цю суму на операції по 4 000 гривень за раз.

Які ліміти діють у касах ПриватБанку

Якщо вам потрібно отримати значну суму готівки, варто замовити її заздалегідь через додаток "Приват24" або за телефоном 3700. У касах банку ви зможете отримати до 100 000 гривень на добу.

Про які обмеження на картці Юніора потрібно знати

Українські діти віком від 6 до 17 років можуть оформити картку "Юніора" від ПриватБанку, яка буде прив'язана до рахунку одного з батьків. Це дозволяє їм контролювати та відстежувати витрати своєї дитини. Однак, варто звернути увагу на деякі обмеження, які можуть виникнути в процесі використання цих карток.

Нещодавно з'явилася історія жінки, яка розповіла, що на рахунок дитини постійно надходили кошти та ніколи не виникало проблем. Але в останній раз виникла складна ситуація, коли з картки не вдалося зняти велику суму грошей на термінові потреби. Виявилося, що на картці "Юніор" є обмеження на видаткові операції – 50 000 гривень на місяць.

Раніше ми повідомляли, що необхідно зробити клієнтам ПриватБанку, щоб уникнути фатальних наслідків. Також ми писали, як стати клієнтом ПриватБанку дистанційно.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.